Σούσουρο στον ALPHA με τα χθεσινά 7/9 νούμερα της Ελεονώρας Μελέτη

Έκανε πρεμιέρα και έφερε τα πάνω κάτω

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σούσουρο στον ALPHA με τα χθεσινά 7/9 νούμερα της Ελεονώρας Μελέτη

Η εκπομπή Ώρα για Μελέτη εχθές 7/9 είχε την πρεμιέρα της στον αέρα του ALPHA και τα νούμερα που σημείωσε έφεραν τα πάνω κάτω στον τηλεοπτικό σταθμό! Η Ελεονώρα Μελέτη πρώτη στις επιλογές του κοινού!

Μπορεί οι τηλεθεατές να είχαν χρόνια να την δουν σε κάτι πρωινό αλλά αυτό όπως φαίνεται έπαιξε τον ρόλο του γιατί ο κόσμος συντονίστηκε για να την παρακολουθήσει! Εμάς κάτι μας λέει, βέβαια, πως αυτή η εκπομπή φέτος θα φέρει τα πάνω κάτω στους ανταγωνιστές!

Την Δευτέρα 7/9, λοιπόν, η Ελεονώρα Μελέτη άφησε πίσω τους τον ανταγωνισμό αφού κατάφερε να κάνει στο δυναμικό κοινό 17,7%!

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 13,9
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 9,5
  • Mega: Αν θυμηθείς το όνειρό μου 3,6
  • ALPHA: Ώρα για Μελέτη 17,7
  • Open: Καλοκαίρι #ΝΟΤ 8,6

Να υπενθυμίσουμε πως πρεμιέρα στον ALPHA θα κάνει σε λίγες ημέρες και η Ναταλία Γερμανού και την περιμένουμε πως και πως! Δείτε εδώ την ημερομηνία ακριβώς

Πρεμιέρα για την Ελεονώρα Μελέτη στον ALPHA: Δάκρυα στα μάτια του Μάνεση - Το συγκινητικό βίντεο της έναρξης

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε σήμερα πρεμιέρα στον ALPHAtv και φυσικά στο πλευρό της είχε τον Νίκο Μάνεση, ο οποίος της προσέφερε ένα μπουκέτο λουλούδια. Με την έναρξη της εκπομπής, είδαμε τον γνωστό δημοσιογράφο να έχει δάκρυα στα μάτια του και το βίντεο με τα στιγμιότυπα είναι απλά συγκινητικό.

Η παρουσιάστρια μετά από αρκετό καιρό επιστρέφει στην πρωινή ζώνη και δείχνει να είναι πολύ ενθουσιασμένη με τη νέα της εκπομπή. Το ίδιο και ο Νίκος Μάνεσης ο οποίος ανέλαβε το συγκεκριμένο πρότζεκτ από την αρχή μέχρι το τέλος και το έστησε με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο.

Δε θα μπορούσε λοιπόν να μην συγκινηθεί όταν είδε το δημιούργημά του να βγαίνει για πρώτη φορά στον αέρα.

Από τη μεριά της, η Ελεονώρα Μελέτη καλημέρισε τους τηλεθεατές και μίλησε για τη νέα της εκπομπή και για την αποχή της από το πρωινό, με την παρουσιάστρια να είναι εμφανώς συγκινημένη.