Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το επισημοποίησε ο ALPHAtv - Η ημερομηνία επιστροφής της Ναταλίας Γερμανού

Το trailer του σταθμού

Το επισημοποίησε ο ALPHAtv - Η ημερομηνία επιστροφής της Ναταλίας Γερμανού
News 05.09.2020 11:08
Από Ελένη Ζουγανέλη

Για ακόμη μια χρονιά, η Ναταλία Γερμανού επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ALPHAtv με την μεσημεριανή εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Καλύτερα δεν γίνεται». Την ημερομηνία της πρεμιέρας επισημοποίησε το κανάλι με ένα trailer.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο, επιστρέφουν στον Alpha, η ψυχαγωγία και η διασκέδαση. Συγκεκριμένα, το Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου στις 13.50.

Η Ναταλία Γερμανού και η πλήρως ανανεωμένη παρέα της έρχονται να φέρουν στην τηλεόρασή στιγμές γέλιου, αλλά και όλες τις εξελίξεις της επικαιρότητας.

Να σημειώσουμε πως ο Πέτρος Ίμριος, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και μεταξύ άλλων δε δίστασε να κάνει μία αποκάλυψη για τις αμοιβές που έπαιρνε η Ναταλία Γερμανού όταν ήταν μαζί.

Με αυτό τον τρόπο είπε το "αντίο" της στο Καλύτερα δε γίνεται η Ναταλία Γερμανού στον ALPHA

"Άλλοι τους απολογισμούς τους τους κάνουν παραμονή Πρωτοχρονιάς, εγώ τους κάνω ντάλα καλοκαίρι μ’ αυτήν την «αγκαλιά», το “Καλύτερα Δε Γίνεται” κλείνει 2 πολύ επιτυχημένα χρόνια με την παρέα που βλέπετε.

Αισθάνομαι χαρούμενη γιατί συνεργάστηκα με την Ευρυδίκη, τη Φωτεινή και τον Παναγιώτη που μου έδωσαν στη δουλειά τον καλύτερο εαυτό τους. Αισθάνομαι χαρούμενη για όλα όσα πετύχαμε μαζί και περήφανη που ανοίγουν φτερά για νέες τηλεοπτικές επιτυχίες και νέες εμπειρίες (Κώστα δεν ξεμπέρδεψες μαζί μου, εξ ου και δεν είσαι στις ευχαριστίες. σσ τον Κώστα Τσουρό).

ΥΓ.: Η εκπομπή οφείλει πολύ μεγάλο μέρος της επιτυχίας της σε ανθρώπους που δεν είναι στη φωτό, αλλά μου είναι αδύνατον να μην τους αναφέρω: την αρχισυντάκτριά μας Μαίρη Κούσουλα, τον σκηνοθέτη μας Περικλή Ασπρούλια, τον παραγωγό μας Κevork Sarkisian, και τους τρομερούς δημοσιογράφους Αλέξανδρο Πρίφτη, Δήμητρα Μουγκοπέτρου, Ευτύχη Γρυφάκη, Νανά Ηλιοπούλου, Κωνσταντίνο Μίχο και Μαριάννα Γεωργαντή σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου, καλοτάξιδα τα νέα σας τηλεοπτικά νερά".

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έφυγε από τον ALPHA και την Ελένη μετά από 8 χρόνια και έκλεισε με το MEGA

Έφυγε από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και πάει στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Share