«Έβγαζε τα δεκαπλάσια από εμένα» - Έγινε η αποκάλυψη για τις αμοιβές της Ναταλίας Γερμανού

Τα είπε όλα ο Πέτρος Ίμβριος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έβγαζε τα δεκαπλάσια από εμένα» - Έγινε η αποκάλυψη για τις αμοιβές της Ναταλίας Γερμανού

Ο Πέτρος Ίμριος, ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και μεταξύ άλλων δε δίστασε να κάνει μία αποκάλυψη για τις αμοιβές που έπαιρνε η Ναταλία Γερμανού όταν ήταν μαζί, σχολιάζοντας πως τότε μπορεί να έβγαζε και τα δεκαπλάσια χρήματα από εκείνον.

O γνωστός τραγουδιστής διατηρεί άριστες σχέσεις με την Ναταλία Γερμανού και έτσι δεν έχει πρόβλημα να μιλήσει για εκείνη.

Μάλιστα, σήμερα το πρωί αναφέρθηκε στον καιρό που ήταν παντρεμένοι και στις αμοιβές που έπαιρνε τότε ο καθένας.

«Με τη Ναταλία ήμασταν πέντε χρόνια παντρεμένοι. Τότε η Ναταλία έπαιρνα αρκετά χρήματα, από πνευματικά δικαιώματα, είχε 3-4 δουλειές. Για να καταλάβεις το μέγεθος της διαφοράς έπαιρνε δέκα φορές πιο πολλά χρήματα απ’ ότι έβγαζα εγώ το χρόνο.

Δεν με επηρέασε ποτέ αυτό, έχω αυτή την περηφάνια του παλαιάς κοπής άντρα ότι πρέπει να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων. Βγαίναμε με διάσημα ζευγάρια, η κουμπάρα μας η Άννα Βίσση με τον Καρβέλα, ήμουν πάντα εκεί και θα πλήρωνα έστω κι αν την άλλη μέρα δεν είχα να φάω. Δεν ένιωθα καθόλου άσχημα», είπε ο Πέτρος Ίμβριος.

Μιας και είπαμε για τη Ναταλία Γερμανού, ρίξτε μια ματιά εδώ στις εξελίξεις που υπάρχουν με την εκπομπή της, Καλύτερα δε γίνεται!

Το δημόσιο "αντίο" της Ναταλίας Γερμανού - Η ανακοίνωσή για την εκπομπή της στον Alpha

Η Ναταλία Γερμανού αναμφίβολα είναι ένα από τα αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής showbiz και μία από τις πιο ικανές Ελληνίδες παρουσιάστριες. Πολλά ακούγονται για την τύχη της εκπομπής της στον Alpha, "Καλύτερα δε γίνεται" που φαίνεται πως θα αλλάξει 180 μοίρες. Θα σημάνουν "τίτλοι τέλους" για την εκπομπή όπως τη γνωρίζαμε μέχρι σήμερα; Γιατί η Ναταλία έστειλε ένα δημόσιο "αντίο" προς την ομάδα της;

Πιο συγκεκριμένα, αυτό που έγινε γνωστό είναι πως όλα θα αλλάξουν στην εκπομπή της Ναταλίας. Σχεδόν όλοι οι συνάδελφοί της αποχωρούν με μόνο τον Κώστας Τσουρό να παραμένει στη νέα τηλεοπτική σεζόν δίπλα στην Ναταλία. Όλοι οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι φεύγουν, όπως και η αρχισυντάκτρια, ο σκηνοθέτης και ο παραγωγός της εκπομπής.

 Ναταλία Γερμανού αλφα αλλαγη

Η Ναταλία θέλησε να τους ευχαριστήσει για τα δύο όμορφα χρόνια συνεργασίας και το έκανε δημόσια, με μία εκτενή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.