Ναταλία Γερμανού: Εξελίξεις με το Καλύτερα δε γίνεται στον ALPHA

Τα πάνω κάτω στην εκπομπή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: Εξελίξεις με το Καλύτερα δε γίνεται στον ALPHA

Λίγες ώρες μετά το "αντίο" της Ναταλίας Γερμανού, φαίνεται πως είναι ραγδαίες οι εξελίξεις με την εκπομπή της, Καλύτερα δε γίνεται, η οποία πρόκειται να συνεχίσει στον ALPHA, αυτή τη φορά όμως, με νέους συνεργάτες, εντελώς ανανεωμένη.

H εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ είχε όλο το ρεπορτάζ γύρω από τις μεγάλες αλλαγές που πρόκειται να δούμε με τη νέα σεζόν στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται.

Θυμίζουμε πως πριν από μερικές μέρες, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την εκπομπή. Δείτε εδώ την συγκινητική ανάρτησή της.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ωστόσο φαίνεται πως δεν είναι το μόνο πρόσωπο που αποχωρεί από την εκπομπή του ALPHA.

Τα νέα πρόσωπα, λοιπόν, του «Καλύτερα δε γίνεται» είναι: η τραγουδίστρια Εβελίνα Νικόλιζα, ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωνάιος και ο σεφ Πέτρος Συρίγος.

Με αυτό τον τρόπο είπε το "αντίο" της στο Καλύτερα δε γίνεται η Ναταλία Γερμανού στον ALPHA

"Άλλοι τους απολογισμούς τους τους κάνουν παραμονή Πρωτοχρονιάς, εγώ τους κάνω ντάλα καλοκαίρι μ’ αυτήν την «αγκαλιά», το “Καλύτερα Δε Γίνεται” κλείνει 2 πολύ επιτυχημένα χρόνια με την παρέα που βλέπετε.

Αισθάνομαι χαρούμενη γιατί συνεργάστηκα με την Ευρυδίκη, τη Φωτεινή και τον Παναγιώτη που μου έδωσαν στη δουλειά τον καλύτερο εαυτό τους. Αισθάνομαι χαρούμενη για όλα όσα πετύχαμε μαζί και περήφανη που ανοίγουν φτερά για νέες τηλεοπτικές επιτυχίες και νέες εμπειρίες (Κώστα δεν ξεμπέρδεψες μαζί μου, εξ ου και δεν είσαι στις ευχαριστίες. σσ τον Κώστα Τσουρό).

ΥΓ.: Η εκπομπή οφείλει πολύ μεγάλο μέρος της επιτυχίας της σε ανθρώπους που δεν είναι στη φωτό, αλλά μου είναι αδύνατον να μην τους αναφέρω: την αρχισυντάκτριά μας Μαίρη Κούσουλα, τον σκηνοθέτη μας Περικλή Ασπρούλια, τον παραγωγό μας Κevork Sarkisian, και τους τρομερούς δημοσιογράφους Αλέξανδρο Πρίφτη, Δήμητρα Μουγκοπέτρου, Ευτύχη Γρυφάκη, Νανά Ηλιοπούλου, Κωνσταντίνο Μίχο και Μαριάννα Γεωργαντή σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου, καλοτάξιδα τα νέα σας τηλεοπτικά νερά".