«Βελούδινος χωρισμός» για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Τέλος από το Καλύτερα δε γίνεται

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Βελούδινος χωρισμός» για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Πριν από λίγο, μέσα από μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανακοίνωσε τον "βελούδινο χωρισμό" της με την εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, η οποία έριξε αυλαία χθες το μεσημέρι.

Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού φέτος και με τα ξεχωριστά βίντεο - ρεπορτάζ της προσέφερε άφθονο γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό που τη στήριξε μέχρι και χθες.

Η Ναταλία Γερμανού, αποχαιρέτησε χθες το κοινό και ανανέωσε το ραντεβού για Σεπτέμβρη, - δείτε εδώ τον αποχαιρετισμό της -ωστόσο από τη μεριά της, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε το οριστικό αντίο.

Ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τη χθεσινή εκπομπή και ανακοίνωσε πως δε θα βρίσκεται στην ομάδα της εκπομπής και την επόμενη σεζόν, ενώ τόνισε, πως ανυπομονεί να δει τι θα της φέρει η τύχη για του χρόνου.

Με αυτόν τον τρόπο ανακοίνωσε τον «βελούδινο χωρισμό» η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

«The End. Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, έτσι αποφάσισα να κλείσω έναν κύκλο δυο ετών με γεμάτες και πλούσιες εμπειρίες. Ευχαριστώ από καρδιάς όλη την ομάδα του @kalyteradeginetai για όλα τα ωραία που ζήσαμε και χτίσαμε παρέα αυτά τα χρόνια κι είμαι σίγουρη ότι θα ξανασυναντηθούμε στο μέλλον!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ @natalia_germanou για την συνεργασία ! @tsouroskostas, @fotinipetrogianni, @panagiotis_hatzidakis @marykousoula & @alexanderpriftis δεν έχω λόγια για ‘σας! @agapitose είσαι ο καλύτερος μοντέρ που θα μπορούσα να είχα για το Mission IMpossible! @periklisasproulias & Κεβόρκ you rock!

Ευχαριστώ και όλη την dream team της εκπομπής πίσω από τις κάμερες! Ώρα για ξεκούραση, περισυλλογή και προετοιμασία για το επόμενο μου βήμα, οποίο και να είναι αυτό́ Ανυπομονώ να δω τι καλό θα έρθει. Καλό καλοκαίρι και καλές βουτιές σε όλους»