Καλύτερα δε γίνεται: Το συγκινητικό "αντίο" της Ναταλίας Γερμανού

Ανανέωσε το ραντεβού για τη νέα σεζόν!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καλύτερα δε γίνεται: Το συγκινητικό

Η σημερινή εκπομπή ήταν η τελευταία της σεζόν για τη Ναταλία Γερμανού, και έτσι λίγο πριν ρίξει τίτλους τέλους, η παρουσιάστρια είπε το συγκινητικό "αντίο" στο Καλύτερα δεν γίνεται και ανανέωσε το ραντεβού της για τη νέα σεζόν στον ALPHA!

Η τηλεοπτική σεζόν έφτασε αισίως στο τέλος της και σήμερα, είχε σειρά η Ναταλία Γερμανού και η μεσημεριανή της εκπομπή, για να πει το αντίο στους τηλεθεατές.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, έχοντας κάνει έναν απολογισμό της χρονιάς, ευχαρίστησε τους συνεργάτης και την ομάδα που εργάζεται πίσω από τις κάμερες! Παράλληλα, έκανε την πρώτη άτυπη ανακοίνωση για τη νέα σεζόν!

Στη χθεσινή εκπομπή, καλεσμένη ήταν η Άση Μπήλιου. Δείτε εδώ την πρόβλεψη που έκανε για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση.

Στη συνέχεια, όλη η ομάδα της Ναταλίας Γερμανού την ευχαρίστησε για τη συνεργασία που είχαν, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την παρουσιάστρια!

Τα πάνω κάτω στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού - Τι αλλάζει;

Τα πάνω κάτω πρόκειται να έρθουν με τη νέα σεζόν, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, τι είναι αυτό που αλλάζει στο πρόγραμμά της.

Η Ναταλία Γερμανού λατρεύει το Twitter και έτσι πολλές φορές επιλέγει να σχολιάζει την επικαιρότητα μέσα από tweets, ή και να έρχεται σε επαφή με το κοινό της, απαντώντας σε ερωτήσεις τους.

Μάλιστα, τη Δευτέρα θέλησε να σχολιάσει και τη νέα εκπομπή του Open. Δείτε εδώ την δημόσια κριτική της για το The Booth.

Αυτές οι αλλαγές θα γίνουν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Έτσι λοιπόν, κάποιος follower της, θέλησε να της ζητήσει να αλλάξει λίγο το σκηνικό στην εκπομπή της, γιατί όλα φαίνονται πολύ πορτοκαλί, με τη Ναταλία Γερμανού να απαντάει πως δε θα αλλάξει μόνο το σκηνικό, αλλά όλα μέσα στην εκπομπή της.

«Από τη νέα σεζόν ελπίζω να μην δείχνουν πορτοκαλί (πιο πολύ και από τον Τραμπ) από τα φίλτρα και τα τόσα πολλά φώτα. Σε Αμερικανική εκπομπή δεν βλέπεις πουθενά τέτοια πλάνα. Σε λίγο θα δείχνει και ο Μίκυ πορτοκαλί», έγραψε ένα χρήστης του twitter με την Ναταλία Γερμανού να απαντάει: «Αλλάζουν τα πάντα. Σκηνικό, ντεκόρ, έπιπλα, όλα».

Ναταλία Γερμανού εκπομπή