Αστρολογική αποκάλυψη από την Μπήλιου για την Ελένη: "Δεν θα γυρίσει το 2021 αλλά..."

Μίλησε με βάση τον ωροσκόπο της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αστρολογική αποκάλυψη από την Μπήλιου για την Ελένη:

Η Άση Μπήλιου το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Καλύτερα δεν γίνεται, και μίλησε για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον ALPHA αλλά και για το comeback της στην ελληνική τηλεόραση.

Όπως ανέφερε η αστρολόγος η Ελένη θέλησε να βάλει αυτή την άνω τελεία στην ζωή της σε πολύ σωστό χρόνο με βάση τον ωροσκόπο της! Όπως, επίσης είπε, θεωρεί ξέροντας τον χάρτη της πως δεν θα γυρίσει στους δέκτες μας μέσα στο 2021 αλλά μέσα στο 2020! Δείτε αναλυτικά τα λόγια της στο παρακάτω βίντεο:

Ωστόσο, δείτε πως περνάει τις μέρες χαλάρωσης η Ελένη στην Άνδρο! Δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία με την μικρή Μαρίνα

Η Άση Μπήλιου αποκαλύπτει για την Ελένη Μενεγάκη: "Αστρολογικά προβλέπω ότι..."

Η Άση Μπήλιου έκανε την κλασική εμφάνισή της στην Φωλιά των Κου Κου και πριν ξεκινήσει τις προβλέψεις της αποκάλυψε τι φανερώνει το ζώδιο της Ελένης Μενεγάκη για το αν θα επιστρέψει ή όχι στην ελληνική τηλεόραση.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Ήταν συγκινητικό όλο αυτό γιατί καταλαβαίνω ότι τελειώνει ένας κύκλος. Είναι όμως ένας άνθρωπος και μια εκπομπή που μπαίνει στα τηλεοπτικά σπίτια πάρα πολλά χρόνια και δεν είναι μόνο τα 15 χρόνια στον ALPHA αλλά και τα άλλα τόσα στον ΑΝΤ1 και το ότι ανακοινώνει πως θα σταματήσει έστω και προσωρινά γιατί για εμένα μόνο προσωρινά μπορεί να σταματήσει από αυτό που μπορώ να καταλάβω, μιλώντας πάντα αστρολογικά". Άση Μπήλιου - ζώδια: Μέχρι το 2022 μας χτυπάνε Εκλείψεις

Δείτε τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για την Ελένη Μενεγάκη