"Φωτιά" στο πλατό του Love it η Ιωάννα Μαλέσκου - Με βαθύ σκίσιμο το μαύρο φόρεμά της

Κάθε φορά όλο και πιο αισθησιακή η καινούργια παρουσιάστρια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Ιωάννα Μαλέσκου, καθημερινά στο Love it, είναι όλο και πιο όμορφη και με ακόμη πιο εντυπωσιακά ντυσίματα. Στην σημερινή εκπομπή της (01/10), τόλμησε κάτι διαφορετικό από τα στενά παντελόνια και τις μακριές φούστες. Επέλεξε και ανέδειξε με τον πιο ωραίο τρόπο ένα σέξι και στενό μαύρο φόρεμα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ενδυματολογική επιλογή της Ιωάννας Μαλέσκου δεν πέρασε απαρατήρητη. Η ίδια καλησπέρισε τους τηλεθεατές, ενώ άρχισε να χορεύει μαζί με τους συνεργάτες της το τραγούδι του Βαλάντη «Στο ασανσέρ».

Δες εδώ το σύνολο που τράβηξε όλα τα βλέμματα!

Ιωάννα Μαλέσκου μαύρο φόρεμα

Η φοβερή αλλαγή στα μαλλιά της Ιωάννας Μαλέσκου!

Ιωάννα Μαλέσκου: Την «τσάκωσαν» με το πιο αγαπημένο παντελόνι των Zara που κάνει "χαμό"

Στα Μελίσσια «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός του Youweekly την Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια τράβηξε όλες τις εντυπώσεις με το καλλίγραμμο σώμα της, ενώ το παντελόνι που φορούσε έδειχνε άκρως εντυπωσιακά τα πόδια της. Ολόιδιο θα βρεις λοιπόν στα Zara και κάνει "χαμό" σε πωλήσεις.

Φέτος η ξανθιά καλλονή παρουσιάστρια αντιμετωπίζει μια μεγάλη πρόκληση με τη μεταγραφή της στον ΣΚΑΙ. Ωστόσο, όπως φαίνεται έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού.

Πλέον, προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή στην Αθήνα, με τον... χάρτη στο χέρι και με τον πλοηγό του αυτοκινήτου να προσπαθεί να μάθει την πόλη, ενώ ολοκλήρωσε και την επίπλωση του σπιτιού της στα Μελίσσια.

Ο φωτογραφικός φακός του You την εντόπισε μαζί με τον αγαπημένο της σκύλο, σε μια από τις βόλτες της στην περιοχή, με την Ιωάννα Μαλέσκου να κάνει κάποια ψώνια σε διάφορα καταστήματα.

Η παρουσιάστρια, επέλεξε για την εμφάνιση της να φορέσει τζιν μαύρο παντελόνι, με ένα λευκό τοπάκι και πλατφόρμες. Παρόμοια θα βρεις στα Zara με €17,95 και €25,95 αντίστοιχα. Η τσάντα της είναι Guess και κοστίζει 135€. Η απάντηση όλο νόημα της Ιωάννας Μαλέσκου για την προσωπική της ζωή.

Αυτό είναι το παντελόνι Zara που φόρεσε η Ιωάννα Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου παντελόνι Zara