Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε κολάν που προκάλεσε φρενίτιδα - Βρες ίδιο στα Stradivarius με 19,99 ευρώ

Τρέξε να το προλάβεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε κολάν που προκάλεσε φρενίτιδα - Βρες ίδιο στα Stradivarius με 19,99 ευρώ

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια - όπου μίλησε για όλα - φορώντας ένα απίστευτο κολάν, το οποίο τράβηξε όλα τα βλέμματα. Εμείς, σου βρήκαμε ίδιο μόνο με 19,99 € στα καταστήματα των Stradivarius.

Τώρα, μπορείς να αντιγράψεις το στιλ της ηθοποιού - παρουσιάστριας η οποία δημιούργησε την πιο stylish στιλιστική επιλογή για μια βραδινή έξοδο.

Συγκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια συνδύασε το εντυπωσιακό vinyl κολάν της, με μαύρα ψηλά πέδιλα και ένα μαύρο ανοιχτό μπλουζάκι.

Ωστόσο, το κολάν αυτό, μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Από το πρωί με ένα πουλοβεράκι ή t-s-shirt με αθλητικά, μέχρι το βράδυ με μποτάκια η πέδιλα.

Αυτό είναι το κολάν των Stradivarius που είναι ίδιο με αυτό που φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια

Κολάν από βινύλιο - 19,99 €

Ζέτα Μακρυπούλια κολάν The 2inght show Stradivarius

Ζέτα Μακρυπούλια: Φρενίτιδα στον ΑΝΤ1 με το τζιν παντελόνι της - Βρες παρόμοιο στα Bershka

Φρενίτιδα προκάλεσε για ακόμη μια φορά η Ζέτα Μακρυπούλια με το τζιν παντελόνι που επέλεξε να φορέσει στον αέρα του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στο Ρουκ Ζουκ. Μάλιστα, σου βρήκαμε παρόμοιο στη συλλογή των καταστημάτων, Bershka.

Η παρουσιάστρια - ηθοποιός, ξέρει πολύ καλά τι της ταιριάζει τόσο στα χρώματα, όσο και στην καλλίγραμμη σιλουέτα της, αφού διατηρεί όπως θα δείτε σε φωτογραφία της με μαγιό αναλογίες μοντέλου.

Πολλές φορές στο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει έχει τραβήξει τις καλύτερες εντυπώσεις με τις στιλιστικές της επιλογές. Η Ζέτα Μακρυπούλια, αγαπάει την μόδα και φοράει τις νέες τάσεις με τον πιο τέλειο τρόπο, δίνοντας έτσι στιλιστικά tips.

Σε ένα λοιπόν από τα γυρίσματα που πραγματοποίησε για το Ρουκ Ζουκ, είδαμε να φοράει ένα απίστευτο ψηλόμεσο τζιν παντελόνι, το οποίο είχε συνδυάσει με ροζ τοπάκι και ροζ με κορδόνια μυτερές γόβες. Δημιούργησε την πιο hot νεανική εμφάνιση!

Να σημειώσουμε πως η Ζέτα Μακρυπούλια και πριν από λίγες ημέρες, είχε προκαλέσει πανικό στο κανάλι με ένα απίστευτο φόρεμα που φορούσε, το οποίο είναι στο πιο εκκεντρικό χρώμα! Δες όλη την εμφάνιση της που τράβηξε τις καλύτερες εντυπώσεις εδώ.