Μίνα Αρναούτη: Απίστευτο ξέσπασμα για πρώην σύντροφο του Παντελίδη - «Τι θέλει και με...»

Όσα έγραψε στο Facebook

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μίνα Αρναούτη: Απίστευτο ξέσπασμα για πρώην σύντροφο του Παντελίδη - «Τι θέλει και με...»

Ένα απίστευτο ξέσπασμα έκανε μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook η Μίνα Αρναούτη. Η ίδια αναφέρθηκε σε πρώην σύντροφο του Παντελή Παντελίδη.

Όπως έκανε γνωστό, την κακολογεί τόσο σε γνωστούς, όσο και στους θεράποντες ιατρούς της, με αποτέλεσμα να βγει και να μιλήσει δημόσια.

«Η πρώην του Παντελίδη που έκανε αλλαγή χρώματος μαλλιών για να μην την αναγνωρίζουν όταν βγαίνανε τα τραγούδια του στην αρχή, τι θέλει από τη ζωή μου και με κακολογεί και σε θεράποντες ιατρούς μου;», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μίνα Αρναούτη πρώην σύντροφος Παντελίδη

Να σημειώσουμε πως η εφημερίδα Real News, παρουσιάζει αποσπάσματα από την αγωγή, την οποία, κατέθεσε η Φρόσω Κυριάκου, κατά της ασφαλιστικής εταιρίας που ήταν ασφαλισμένο το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο Παντελής Παντελίδης.

Ανατριχιάζει η Μίνα Αρναούτη: "Είμαι άνεργη! Η ιστορία με τον Παντελή Παντελίδη..."

Ανατρίχιασε η Μίνα Αρναούτη που αναφέρθηκε στον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη και στην ιστορία που έχει φέρει δικαστική διαμάχη με τους γονείς του. Ποια αυτά που αποκάλυψε η ίδια, που είπε μεταξύ άλλων ότι είναι άνεργη;

Για μένα η ιστορία με τον Παντελή Παντελίδη δεν τελειώνει. Μέχρι πριν ένα μήνα έκανα χειρουργείο, αποκάλυψε η Μίνα Αρναούτη στο Ευτυχείτε. Ειδικότερα η Μίνα Αρναούτη μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε λέγοντας ότι περνά την καραντίνα μαζί με την οικογένειά της.

Ακόμα ρωτήθηκε αν δέχεται ακόμα αρνητικά σχόλια αναφορικά με τον θάνατο του γνωστού τραγουδιστή, με την ίδια να λέει ότι έχει ηρεμήσει η κατάσταση αλλά τις γράφουν ακόμα ορισμένα πράγματα, από κάποια fun pages του Παντελίδη. Δείτε ωστόσο εδώ και τι άλλο είχε πει για την καραντίνα της. Έστειλε ηχηρό μήνυμα.

Δείτε στο βίντεο αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε η Μίνα Αρναούτη

Η Μίνα Αρναούτη μας είχε ανατριχιάσει και με μια ανάρτηση που είχε κάνει για τον Παντελή Παντελίδη

Τέσσερα χρόνια πέρασαν από το συγκλονιστικό τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης που κόστισε την ζωή στον Παντελή Παντελίδη. Μαζί του στο σοκαριστικό τροχαίο ήταν και οι δυο φίλες του τραγουδιστή.

Η Μίνα Αρναούτη τα ξημερώματα της Κυριακής έκανε δυο ανατριχιαστικές αναρτήσεις για τον τραγουδιστή στο Facebook. Αρχικά ανέβασε μια φωτογραφία με έναν άγγελο ο οποίος κρατάει στο χέρι του ένα αστέρι και έβαλε μια λευκή καρδιά από πάνω.

Στην δεύτερη ανάρτηση της ανέβασε μια φωτογραφία του Παντελή Παντελίδη που έγραφε "έχω φυλάξει στην καρδιά μου την καρδιά σου", ενώ στη λεζάντα έγραψε "18/02/2016 ... Τεσσερα χρονια περασανε, ψυχη μου...".