Το ηχηρό μήνυμα της Μίνας Αρναούτη για τον κορωνοϊό - «Το έχω αγαπήσει το σπίτι»

#μένει_σπίτι και αυτή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το ηχηρό μήνυμα της Μίνας Αρναούτη για τον κορωνοϊό - «Το έχω αγαπήσει το σπίτι»

Η Μίνα Αρναούτη θέλησε κι εκείνη να στείλει με τη σειρά της, ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους όσους έχουν αμφιβολίες για να μείνουν στο σπίτι παρά την ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού! «Το έχω αγαπήσει το σπίτι» γράφει και τα λόγια της μας πείθουν!

Στο γκρουπ των celebrities που έχουν επιλέξει να μείνουν σπίτι έχει ενταχθεί και η Μίνα Αρναούτη, μιας και πριν από λίγη ώρα δημοσίευσε και εκείνη μία φωτογραφία με σκοπό να παρακινήσει τους φίλους της να μείνουν μέσα και να προστατευθούν από τον κορωνοϊό.

Δείτε εδώ και το νέο σποτ της κυβέρνησης με τον Σπύρο Παπαδόπουλο για το #μένουμε_σπίτι!

«Έχω βγει για 3 ζωές και πολλοί από εσάς επίσης..! Τα τελευταία χρόνια το έχω αγαπήσει το σπίτι, ίσως γιατί τα έχω βρει με τον εαυτό μου και έχω καταλήξει ότι ένας άνθρωπος για να είναι ευτυχισμένος δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από τη ζεστασιά του σπιτιού του και των δικών του ανθρώπων».

Πέρα από τη Μίνα Αρναούτη, ανάρτηση για τον κορωνοϊό έκανε και η Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου το πήρε απόφαση και #μένει_σπίτι προκειμένου να προφυλαχθεί από τον κορωνοϊό, ο οποίος εξαπλώνεται με ραγδαίες ταχύτητες. Έτσι λοιπόν επιλέγει να περνάει το χρόνο της στο σπίτι, η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Μπορεί ο κορωνοϊός να μας έχει κλείσει όλους σπίτια μας, η Κατερίνα Καινούργιου όμως ξέρει πώς να περνάει δημιουργικά το χρόνο της, αφήνοντας στην άκρη την τηλεόραση και το κινητό που είναι η εύκολη λύση.

Δείτε τι κάνει η Χριστίνα Μπόμπα τώρα που έχει μπει σε καραντίνα!

Όπως μας ενημέρωσε λοιπόν μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η αγαπημένη παρουσιάστρια προτιμά να διαβάζει το αγαπημένο της βιβλίο για να περνάει παραγωγικά το χρόνο της.

«Home sweet home. Μείνετε σπίτι και χαλαρώστε με ένα βιβλίο» έγραψε στην φωτογραφία που ανέβασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου Instagram