«Κλείνουμε την πόρτα στον κορωνοϊό» - Ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο σποτ της κυβέρνησης για το #μένουμε_σπίτι

Το μήνυμα που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κλείνουμε την πόρτα στον κορωνοϊό» - Ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο σποτ της κυβέρνησης για το #μένουμε_σπίτι

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πρωταγωνιστεί στο νέο σποτ που κυκλοφόρησε η κυβέρνηση, προκειμένου να προωθήσει το κίνημα #μένουμε_σπίτι και να παρακινήσει τους πολίτες να αποφύγουν τις περιττές μετακινήσεις. Με τη φράση «κλείνουμε την πόρτα στον κορωνοϊό», ο ηθοποιός έστειλε το δικό του μήνυμα.

Πολλοί είναι οι celebrities που έχουν ξεκινήσει από χθες να προωθούν το εν λόγω κίνημα και να στέλνουν μηνύματα στους διαδικτυακούς τους φίλους προκειμένου να μείνουν στο σπίτι.

Δείτε εδώ και το μήνυμα που έστειλε η Ελένη Μενεγάκη για το #μένουμε_σπίτι!

Έτσι η κυβέρνηση, χρησιμοποίησε τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο νέο της σποτ, μέσα από το οποίο ο ηθοποιός δίνει τις αναλυτικές οδηγίες που χρειαζόμαστε, προκειμένου να μείνουμε σπίτι και να περιορίσουμε την εξάπλωση του επικίνδυνου ιού.

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύτηκε:

Πέρα από τον Σπύρο Παπαδόπουλο, για τον κορωνοϊό και το #μένουμε_σπίτι έστειλε μήνυμα και η Μιμή Ντενίση

Με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις του κορωνοϊού, η Μιμή Ντενίση δε δίστασε και ξέσπασε μέσα από μία δημοσίευσή της στα social media, μιλώντας για τη θεία κοινωνία, και εξηγώντας πως αν δεν κοινωνήσουμε, ο Θεός δε θα θυμώσει.

Η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να τοποθετηθεί πάνω στα όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας με την συνεχή εξάπλωση του κορωνοϊού, και γι΄αυτό το λόγο μοιράστηκε μερικά λόγια με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στο μεταξύ είδατε όσα δήλωσε για την προσωπική ζωή της η Μιμή Ντενίση; Αν όχι δείτε εδώ!

«Ο Θεός είναι παντού!! Μπορείς να προσεύχεσαι από το σπίτι ή σ’ έναν δρόμο που περπατάς… δεν πιστεύω πως ο Θεός θα θυμώσει αν δεν πάει ο κόσμος να κοινωνήσει!! Εμείς κλείσαμε τα θέατρα ..χωρίς δεύτερη σκέψη τα σχολεία έκλεισαν το ίδιο κ κάθε άλλος χώρος συνάθροισης πια. Μείνετε σπίτι.. διαβάστε κάντε γυμναστική μαγειρέψτε σκεφτείτε... κ προσευχηθείτε να σταματήσει εδώ το κακό. Βλέπετε τι γίνεται στην Ιταλία.. αγαπημένη χώρα με κατοίκους που μας μοιάζουν σε πολλά.. Ας φερθούμε με ψυχραιμία στωικότητα, έννοια για τους άλλους κ θα το ξεπεράσουμε κ αυτό!!! Έχουμε το Ελληνικό καλοκαίρι μπροστά μας για να τριγυρίσουμε... τώρα ό λ ο ι μέσα!! #patience #takecareofyourself #takecareofyourfamilly #loveyourcountry #avoidfakenews #optimism» έγραψε η ηθοποιός στο Instagram.