Ζετα Μακρυπούλια: Φόρεσε τις μπότες που θέλουν όλες - Βρες τες στα Bershka

Θα πάθεις εμμονή μαζί τους φέτος το χειμώνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζετα Μακρυπούλια: Φόρεσε τις μπότες που θέλουν όλες - Βρες τες στα Bershka

Η Ζέτα Μακρυπούλια λατρεύει την μόδα και ακολουθεί όλες τις τάσεις που βγαίνουν. Στην εκπομπή της, το Ρουκ Ζουκ πραγματοποιεί άκρως εντυπωσιακές εμφανίσεις, όπως όταν φόρεσε τις μπότες που θέλουν όλες. Εμείς σου βρήκαμε παρόμοιες στα Bershka.

Πρόκειται για τις τρακτερωτές τύπου army μπότες από δέρμα που φέτος είναι πολύ της μόδας και θα τις δούμε να τις φοράνε όλες οι γυναίκες με διάφορους συνδυασμούς. Ήδη διάσημες fashion bloggers και infuencers τις φοράνε και προκαλούν φρενίτιδα!

Η Ζέτα Μακρυπούλια ωστόσο, τις συνδύασε με μαύρη φούστα και λευκό top!

Ζετα Μακρυπούλια Royk Zoyk

Αυτές είναι οι μπότες των Bershka που είναι ίδιες με αυτές που φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια

Μπότες με κορδόνια και τρακτερωτή σόλα - 49.99

Ζετα Μακρυπούλια τρακτερωτές μπότες Bershka

Η Ζέτα Μακρυπούλια επίσης, έχει φορέσει το πιο άνετο παντελόνι από τα Zara, που της έκανε κορμάρα!

Ζέτα Μακρυπούλια: Φρενίτιδα στον ΑΝΤ1 με το τζιν παντελόνι της - Βρες παρόμοιο στα Bershka

Φρενίτιδα προκάλεσε για ακόμη μια φορά η Ζέτα Μακρυπούλια με το τζιν παντελόνι που επέλεξε να φορέσει στον αέρα του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στο Ρουκ Ζουκ. Μάλιστα, σου βρήκαμε παρόμοιο στη συλλογή των καταστημάτων, Bershka.

Η παρουσιάστρια - ηθοποιός, ξέρει πολύ καλά τι της ταιριάζει τόσο στα χρώματα, όσο και στην καλλίγραμμη σιλουέτα της, αφού διατηρεί όπως θα δείτε σε φωτογραφία της με μαγιό αναλογίες μοντέλου.

Πολλές φορές στο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει έχει τραβήξει τις καλύτερες εντυπώσεις με τις στιλιστικές της επιλογές. Η Ζέτα Μακρυπούλια, αγαπάει την μόδα και φοράει τις νέες τάσεις με τον πιο τέλειο τρόπο, δίνοντας έτσι στιλιστικά tips.

Σε ένα λοιπόν από τα γυρίσματα που πραγματοποίησε για το Ρουκ Ζουκ, είδαμε να φοράει ένα απίστευτο ψηλόμεσο τζιν παντελόνι, το οποίο είχε συνδυάσει με ροζ τοπάκι και ροζ με κορδόνια μυτερές γόβες. Δημιούργησε την πιο hot νεανική εμφάνιση!

Να σημειώσουμε πως η Ζέτα Μακρυπούλια και πριν από λίγες ημέρες, είχε προκαλέσει πανικό στο κανάλι με ένα απίστευτο φόρεμα που φορούσε, το οποίο είναι στο πιο εκκεντρικό χρώμα! Δες όλη την εμφάνιση της που τράβηξε τις καλύτερες εντυπώσεις εδώ.