«Πανικός» στο διαδίκτυο με το ολόλευκο σακάκι της Φαίης Σκορδά από τα BSB

Το πιο μοναδικό κομμάτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Πανικός» στο διαδίκτυο με το ολόλευκο σακάκι της Φαίης Σκορδά από τα BSB

Η Φαίη Σκορδά επέλεξε να φορέσει το πιο στιλάτο λευκό σακάκι από τα καταστήματα BSB και η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη κιόλας στιγμή που το έβαλε πάνω της, έχει προκαλέσει σωστό πανικό σε ολόκληρο το διαδίκτυο που «παραληρεί» με το look της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει ιδιαίτερη αγάπη στο λευκό και όχι άδικα αφού είναι ένα χρώμα που αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εμφάνισή της και συνδυάζεται τέλεια με τα ξανθά μαλλιά της.

Αυτό είναι το σακάκι της Φαίης Σκορδά από το BSB που έχει προκαλέσει πανικό στο διαδίκτυο

Το σακάκι αυτό είναι ιδανικό για πρωινές αλλά και για βραδινές εμφανίσεις και μπορείς κι εσύ να το φορέσεις σε ένα total white look όπως έκανε η Φαίη Σκορδά ή να το συνδυάσεις με κάποιο άλλο ρούχο. Βέβαια «τρέλα» μας έπιασε και με αυτό το φόρεμα της Φαίης Σκορδά από τα BSB.

Το σακάκι αυτό βγαίνει σε μαύρο και σε άσπρο. Κοστίζει 99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Φαίη Σκορδά: Φόρεσε το πιο σικάτο και everyday τζιν πουκάμισο των BSB

Τα πιο τέλεια κομμάτια των BSB επιλέγει να φοράει κάθε φορά στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά. Πρόσφατα επέλεξε το πιο σικάτο και everyday τζιν πουκάμισο της νέας συλλογής.

Πρόκειται για το denim πουκάμισο με τσέπες στο στήθος, το οποίο έχει κουμπιά με διαμαντάκια και πέρλες. Κλείνει μπροστά με κρυφά κουμπιά. Ενώ, είναι σε κανονική γραμμή. Βγαίνει σε μπλε, αλλά και μαύρο.

Η Φαίη Σκορδά, το συνδύασε με επίσης τζιν σορτσάκι και λευκά μποτάκια. Το total denim είναι ένας εύκολος συνδυασμός που μπορεί να φορεί για τις καθημερινές του εμφανίσεις. Βέβαια, πρέπει να είσαι προσεκτική στις αποχρώσεις των τζιν που θα επιλέξεις.

Να σημειώσουμε, πως ένα φόρεμα που φόρεσε πριν λίγες ημέρες, επίσης από τα BSB ξεπουλάει σαν τρελό από τα καταστήματα.

Αυτό είναι το τζιν πουκάμισο που φόρεσε η Φαίη Σκορδά από τα BSB

Φαίη Σκορδά τζιν πουκάμισο BSB