Ξεπουλάει σαν «τρελό» το BSB φόρεμα της Φαίης Σκορδά

Θα το ερωτευτείς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξεπουλάει σαν «τρελό» το BSB φόρεμα της Φαίης Σκορδά

Σε μια από τις εμφανίσεις της στο Πρωινό, η Φαίη Σκορδά επέλεξε να φορέσει ένα απίστευτο λεοπάρ φόρεμα. Θα το βρεις στα BSB και ξεπουλάει σαν «τρελό» από τα καταστήματα.

Η παρουσιάστρια γνωρίζει πολύ καλά τι ταιριάζει στην σιλουέτα της, αλλά και στα χρώματα της και πάντα τραβάει όλα τα βλέμματα επάνω της με τις στιλιστικές της επιλογές.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φαίη Σκορδά, μοιράζεται με τις διαδικτυακές της φίλες όλες τις εμφανίσεις της και τα σχόλια, αλλά και τα likes «πέφτουν» σαν την βροχή.

Πριν λίγες ημέρες λοιπόν μάθαμε, πως το λεοπάρ μίνι φόρεμα που φόρεσε στην εκπομπή είναι από τα BSB. Ταιριάζει σε όλες κυρίως τις σιλουέτες, ενώ τονίζει το μπούστο και τα πόδια.

Η Φαίη Σκορδά κατάφερε να κάνει για ακόμα μία φορά πριν λίγες ημέρες τη διαφορά με το look της καθώς αποφάσισε να εμφανιστεί στο πλατό του Πρωινού με μία τρομερή μαύρη φούστα από τα BSB, την οποία συνδύασε με το πιο must λευκό τοπάκι της φετινής σεζόν.

Το φλοράλ BSB φόρεμα της Φαίης Σκορδά ξεπούλησε σαν... μανιακό

Η Φαίη Σκορδά λατρεύει όλα τα κομμάτια της BSB και επιλέγει ρούχα της σε διάφορες δημόσιες εμφανίσεις της, αλλά και στην καθημερινότητα της. Ένα ωστόσο φόρεμα της εταιρίας που είχε επιλέξει να φορέσει, φέτος το καλοκαίρι, ξεπούλησε σαν μανιακό.

Η παρουσιάστρια ακολουθεί όπως έχουμε δει όλες τις τάσεις της μόδας, ενώ γνωρίζει πολύ καλά τι της ταιριάζει και τι όχι. Για αυτό και σε κάθε εμφάνιση της, τραβάει όλα τα βλέμματα προς το μέρος της.

Αν σκρολάρεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα δεις διάφορες προτάσεις για looks που έχει προτείνει στις διαδικτυακές της φίλες.

Μια από αυτές τις προτάσεις, είναι και το μίνι φλοράλ φόρεμα από την εταιρεία των BSB το οποίο ξεπούλησε σαν μανιακό φέτος το καλοκαίρι. Χαμό η Φαίη Σκορδά, έκανε και με αυτό το «κόσμημα» φόρεμα που επέλεξε.