Με Zara παντελόνι των 20 ευρώ η Ζέτα Μακρυπούλια - Ξεπουλάει όσο κανένα άλλο

Μοναδική εμφάνιση από την παρουσιάστρια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με Zara παντελόνι των 20 ευρώ η Ζέτα Μακρυπούλια - Ξεπουλάει όσο κανένα άλλο

Στην πιο πρόσφατη εκπομπή της στον ΑΝΤ1, η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε να εμφανιστεί στο πλατό με ένα μπες παντελόνι από τα Zara, το οποίο μάλιστα κοστίζει μόλις 20 ευρώ. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που βγήκε στη συλλογή, ξεπουλάει όσο κανένα άλλο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει δείξει πως έχει ένα δικό της απλό αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακό στιλ. Κάθε της εμφάνιση στην εκπομπή της είναι μοναδική και άμεσα γίνεται θέμα συζήτησης αφού έχει να κάνει μία πρόταση σε όλες τις τηλεθεάτριές της.

Η Ζέτα Μακρυπούλια επιλέγει πολύ συχνά τα Zara για τις καθημερινές της εμφανίσεις και έτσι τα κομμάτια με τα οποία εμφανίζεται είναι οικονομικά και προσιτά. Βέβαια με παντελόνι από τα Zara είδαμε πριν από λίγες μέρες και την Ιωάννα Μαλέσκου. Δείτε εδώ το εντυπωσιακό look της.

Αυτό είναι το Zara παντελόνι που φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια

Το μπεζ αυτό παντελόνι αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το σώμα της παρουσιάστριας. Η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε να το συνδυάσει με ένα καφέ ζακετάκι και από κάτω ένα ζευγάρι μοδάτα mules που αποτελούν και το νούμερο ένα trend της σεζόν.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα ρούχο που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να συνδυαστεί με τα περισσότερα ρούχα που έχεις μέσα στην ντουλάπα σου. Επιπλέον, το χρώμα του είναι ιδανικό γι' αυτή την εποχή, ειδικά αν είσαι άνθρωπος που θέλει να καθυστερήσει τα σκούρα χρώματα μέχρι να πιάσει κρύο.

Εμείς μόλις το είδαμε, τρέξαμε να το αγοράσουμε καθώς αποτελεί μία safe επιλογή που μπορεί με πολύ απλά κομμάτια γύρω του να κάνει ένα μοναδικό στιλ. Θα σου προτείναμε λοιπόν να κάνεις κι εσύ το ίδιο και μάλιστα να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί!

Το παντελόνι που φόρεσε λοιπόν η Ζέτα Μακρυπούλια κοστίζει 19,99€ και βγαίνει σε 4 μοναδικές αποχρώσεις. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.