Με Zara παντελόνι των 30 ευρώ η Ιωάννα Μαλέσκου και πανάκριβη τσάντα στα χέρια της

Πήρε "φωτιά" το Μαρούσι με την εμφάνισή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με Zara παντελόνι των 30 ευρώ η Ιωάννα Μαλέσκου και πανάκριβη τσάντα στα χέρια της

Μια συγκλονιστική εμφάνιση έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου πριν από λίγες ημέρες στο Μαρούσι! Των 30 ευρώ Zara παντελόνι της κοντεύει να εξαφανιστεί από τα καταστήματα ενώ η πανάκριβη τσάντα Luis Vuitton που κρατάει στα χέρια της έγινε θέμα συζήτησης.

Talk of the town έχει γίνει η παρουσία της Ιωάννας Μαλέσκου στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ με το «Love it», με την ίδια να χαμογελάει όλο και πιο πλατιά το τελευταίο διάστημα, καθώς βρίσκει τους ρυθμούς της. Αυτό αντικατοπτρίζεται και στα νούμερα τηλεθέασης, αφού η πορεία της είναι σταθερή και ανοδική, παρότι μόλις έκλεισε τον πρώτο μήνα στην πρωτεύουσα και σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας, δείχνοντας αν μη τι άλλο τα διαπιστευτήριά της με το «καλημέρα».

Για του λόγου το αληθές, το YOU τη συνάντησε με ένα πλατύ χαμόγελο μαζί με την αξιολάτρευτη σκυλίτσα της, την Balloo. Η influncer ράτσας... γαλλικό bulldog έλειπε από την εκπομπή την προηγούμενη εβδομάδα προκαλώντας την απορία ορισμένων τηλεθεατών, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που τη βλέπουμε στον αέρα, με την παρουσιάστρια ωστόσο να καθησυχάζει τους 2.000 followers της και να ξεκαθαρίζει πως είναι καλά και παραμένει η #1 φανατική θαυμάστρια του «Love it».

Φωτογραφία από την εμφάνιση της Ιωάννα Μαλέσκου με το Zara παντελόνι

Ιωάννα Μαλέσκου

H Ιωάννα επέλεξε μπλούζα και παντελόνι, Zara, (€29,95 το καθένα) και τσάντα, Louis Vuitton

Ρίξε μια ματιά και σε αυτές τις συγκλονιστικές προσφορές που έχουν βάλει τώρα τα Zara!

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει εμφανιστεί ξανά με Zara παντελόνι

Στα Μελίσσια «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός του Youweekly την Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια τράβηξε όλες τις εντυπώσεις με το καλλίγραμμο σώμα της, ενώ το παντελόνι που φορούσε έδειχνε άκρως εντυπωσιακά τα πόδια της. Ολόιδιο θα βρεις λοιπόν στα Zara και κάνει "χαμό" σε πωλήσεις.

Φέτος η ξανθιά καλλονή παρουσιάστρια αντιμετωπίζει μια μεγάλη πρόκληση με τη μεταγραφή της στον ΣΚΑΙ. Ωστόσο, όπως φαίνεται έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού.

Πλέον, προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή στην Αθήνα, με τον... χάρτη στο χέρι και με τον πλοηγό του αυτοκινήτου να προσπαθεί να μάθει την πόλη, ενώ ολοκλήρωσε και την επίπλωση του σπιτιού της στα Μελίσσια.

Ο φωτογραφικός φακός του You την εντόπισε μαζί με τον αγαπημένο της σκύλο, σε μια από τις βόλτες της στην περιοχή, με την Ιωάννα Μαλέσκου να κάνει κάποια ψώνια σε διάφορα καταστήματα.

Η παρουσιάστρια, επέλεξε για την εμφάνιση της να φορέσει τζιν μαύρο παντελόνι, με ένα λευκό τοπάκι και πλατφόρμες. Παρόμοια θα βρεις στα Zara με €17,95 και €25,95 αντίστοιχα. Η τσάντα της είναι Guess και κοστίζει 135€. Η απάντηση όλο νόημα της Ιωάννας Μαλέσκου για την προσωπική της ζωή.

Αυτό είναι το παντελόνι Zara που φόρεσε η Ιωάννα Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου παντελόνι Zara