Κατερίνα Καινούργιου VS Ιωάννα Μαλέσκου - Φόρεσαν το ίδιο αξεσουάρ στα μαλλιά

Σε ποια όμως πήγαινε καλύτερα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου VS Ιωάννα Μαλέσκου - Φόρεσαν το ίδιο αξεσουάρ στα μαλλιά

Με λίγες ημέρες διαφορά, η Κατερίνα Καινούργιου και η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσαν το ίδιο εντυπωσιακό αξεσουάρ στα μαλλιά. Όμως ποια από τις δυο παρουσιάστριες κατάφερε να το φορέσει καλύτερα;

Πρόκειται για τον μαύρο φιόγκο, που είναι πολύ στη μόδα και βλέπουμε να τον φοράνε πολλές κυρίες που ακολουθούν τις τάσεις που βγαίνουν κατά καιρούς.

Η Κατερίνα Καινούργιου, επέλεξε να τον φορέσει με ένα μαύριο σύνολο. Συγκεκριμένα, με maxi φούστα και τοπ με τους ώμους έξω.

Κατερίνα Καινούργιου εμφάνιση Ευτυχείτε

Από την άλλη, η Ιωάννα Μαλέσκου τον συνδύασε με ένα μίντι στενό φόρεμα, επίσης με τους ώμους έξω και ανοιχτό μπούστο. Δείτε εδώ σε βίντεο την εκρηκτική εμφάνιση της.

Ιωάννα Μαλέσκου εμφάνιση Pop Up

Με Zara παντελόνι των 30 ευρώ η Ιωάννα Μαλέσκου και πανάκριβη τσάντα στα χέρια της

Μια συγκλονιστική εμφάνιση έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου πριν από λίγες ημέρες στο Μαρούσι! Των 30 ευρώ Zara παντελόνι της κοντεύει να εξαφανιστεί από τα καταστήματα ενώ η πανάκριβη τσάντα Luis Vuitton που κρατάει στα χέρια της έγινε θέμα συζήτησης.

Talk of the town έχει γίνει η παρουσία της Ιωάννας Μαλέσκου στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ με το «Love it», με την ίδια να χαμογελάει όλο και πιο πλατιά το τελευταίο διάστημα, καθώς βρίσκει τους ρυθμούς της. Αυτό αντικατοπτρίζεται και στα νούμερα τηλεθέασης, αφού η πορεία της είναι σταθερή και ανοδική, παρότι μόλις έκλεισε τον πρώτο μήνα στην πρωτεύουσα και σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας, δείχνοντας αν μη τι άλλο τα διαπιστευτήριά της με το «καλημέρα».

Για του λόγου το αληθές, το YOU τη συνάντησε με ένα πλατύ χαμόγελο μαζί με την αξιολάτρευτη σκυλίτσα της, την Balloo. Η influncer ράτσας... γαλλικό bulldog έλειπε από την εκπομπή την προηγούμενη εβδομάδα προκαλώντας την απορία ορισμένων τηλεθεατών, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που τη βλέπουμε στον αέρα, με την παρουσιάστρια ωστόσο να καθησυχάζει τους 2.000 followers της και να ξεκαθαρίζει πως είναι καλά και παραμένει η #1 φανατική θαυμάστρια του «Love it».

Φωτογραφία από την εμφάνιση της Ιωάννα Μαλέσκου με το Zara παντελόνι

Ιωάννα Μαλέσκου

H Ιωάννα επέλεξε μπλούζα και παντελόνι, Zara, (€29,95 το καθένα) και τσάντα, Louis Vuitton

Ρίξε μια ματιά και σε αυτές τις συγκλονιστικές προσφορές που έχουν βάλει τώρα τα Zara!