Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες το BSB μπλουζάκι της Φαίης Σκορδά

Εσύ ακόμη να το κάνεις δικό σου;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες το BSB μπλουζάκι της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά, όπως πολλές φορές έχουμε πει και έχουμε δει, επιλέγει στην εκπομπή της να φοράει κομμάτια από την αγαπημένη αλυσίδα των BSB. Ειδικά, ένα μπλουζάκι της θα το αγαπήσεις, καθώς ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο που αποτελείται από ένα μπεζ τούλινο ελαστικό cropped top στο χρώμα του δέρματος με μακρύ μανίκι και μια ιβουάρ ψηλόμεση βαμβακερή pencil φούστα.

To σύνολο της, ολοκληρώθηκε με χρυσούς κρίκους και layering με μενταγιόν στο λαιμό, MakKon Jewels, φαρδιά ζώνη ταμπά, επίσης BSB και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, Mark Milan.

Το look της που έφερε την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της. Επίσης, έχει φορέσει και το πιο σικάτο και everyday τζιν πουκάμισο των BSB

Προκάλεσε φρενίτιδα η Φαίη Σκορδά με το ονειρικό BSB φόρεμα της

Φρενίτιδα προκάλεσε η Φαίη Σκορδά με ένα ονειρικό φόρεμα που φόρεσε στις διακοπές της. Θα το βρεις στην συλλογή των BSB και πρόκειται να το λατρέψεις.

Η παρουσιάστρια του Πρωινού του ΑΝΤ1, λατρεύει την συγκεκριμένη εταιρία ένδυσης - υπόδησης και έχουμε δει να φοράει σε διάφορες εμφανίσεις της, επίσημες ή μη, - ακόμα και στην εκπομπή της - κομμάτια τους.

Χθες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μας εντυπωσίασε.

Η Φαίη Σκορδά, φορούσε ένα απίστευτο κίτρινο πουά, ραντέ, μίντι φόρεμα με ανοιχτό ντεκολτέ το οποίο και έκλεψε όλες τις εντυπώσεις. Ταιριάζει τέλεια σε μαυρισμένες επιδερμίδες.

Ωστόσο η Φαίη Σκορδά έκανε και με το λευκό ολόσωμο μαγιό της σε παραλία της Χαλκιδικής. Κοστίζει 364 € και έχει προκαλέσει πολλά σχόλια.

Φαίη Σκορδά BSB