Βρες το πουλόβερ της Victoria Beckham στα H&M!

Πολύ καλή η τιμή του!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βρες το πουλόβερ της Victoria Beckham στα H&M!

Η αγαπημένη όλων, Victoria Beckham, διαθέτει σίγουρα ένα από τα καλύτερα στυλ που έχουμε δει ποτέ σε γυναίκα. Ότι φοράει το αναδεικνύει και το υποστηρίζει φοβερά, από το πιο απλό μέχρι και το πιο εξτριμ. Παρόλα αυτά, η ίδια συνήθως επιλέγει συνηθισμένους χρωματικούς συνδυασμούς, όπως λευκό πουκάμισο με μαύρο παντελόνι ή total black σύνολα.

Αυτή τη φορά, όμως, επέλεξε να φορέσει ένα πανέμορφο κίτρινο πουλόβερ από τη συλλογή της για το φθινόπωρο του 2020, συνδυασμένο με ένα ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι. Ο συνδυασμός αυτός είναι από τους καλύτερους που έχει κάνει με αποτέλεσμα να ζηλέψουμε άπειρα!

Victoria Bechkam

Και ενώ το συγκεκριμένο πουλόβερ με την υπογραφή της VB, δεν κοστίζει λιγότερο από 600 ευρώ, εμείς καταφέραμε να εντοπίσουμε ένα παρόμοιο στυλ στο Η&Μ που μπορεί να γίνει δικό μας με μόλις 49,99 ευρώ. Βρες το εδώ!

πουλοβερ H&M

Ribbed wool-blend jumper
49,99 €

Δείτε εδώ την έκτακτη είδηση των H&M!

Top trend της σεζόν οι δετές μπότες από τα H&M - Τις έχουν όλες οι Instagrammers

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Η&Μ έχει κυκλοφορήσει και η αλήθεια είναι πως ένα κομμάτι που έχουμε ξεχωρίσει με διαφορά είναι αυτές οι υπέροχες δετές μπότες, οι οποίες αποτελούν σε κάθε περίπτωση το top trend της φετινής σεζόν και τις έχουν στην ντουλάπα τους όλες οι instagrammers.

Εμείς μόλις τις είδαμε τρέξαμε να τις αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι πολύ ιδιαίτερο που μπορεί σε κάθε περίπτωση να ανανεώσει το στιλ σου και να κάνει την εμφάνισή σου edgy και τολμηρή.

H&M δερμάτινες μπότες

Τις μπότες αυτές μπορείς άνετα να τις συνδυάσεις με το πιο μοδάτο παλτό γι' αυτή τη σεζόν. Δες το εδώ και θα σου πάρει το μυαλό!

Οι μπότες αυτές κοστίζουν 59,99€ και μπορείς να τις κάνεις δικές σου εδώ. Θα σου προτείναμε ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό μόνο πρόκειται να εξαντληθούν.