Αδιανόητο: Γι'αυτό το τσαντάκι η Kate Middleton έδωσε 1760 ευρώ

Πιο κομψή από ποτέ!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αδιανόητο: Γι'αυτό το τσαντάκι η Kate Middleton έδωσε 1760 ευρώ

Η Kate Middleton ενίοτε υιοθετεί αλλά υποστηρίζει εξίσου κομψά αρκετά διαφορετικά στυλ. Πριν λίγο καιρό μας είχε συνηθίσει σε ένα πιο κολεγιακό στυλ αλλά πλέον ντύνεται σαν μελλοντική βασίλισσα.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ βρέθηκαν στον σταθμό Waterloo για την έκθεση φωτογραφίας της Δούκισσας, με τίτλο Hold Still. Εκεί, η Kate Middleton συναντήθηκε με άτομα που συμμετέχουν στο project το οποίο «τρέχει» από τον Μάιο.

Για τη συγκεκριμένη περίσταση, επέλεξε να φορέσει ένα πολύ κομψό σύνολο που κέρδισε τις εντυπώσεις. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ φωτογραφήθηκε με ένα μακρύ κατακόκκινο παλτό του brand Alexander McQueen, που είχε πάνω του μαύρα, σταυρωτά κουμπιά. Το συνδύασε με μαύρες σουέντ γόβες και μαύρη δερμάτινη it bag, η οποία έφερε την υπογραφή του brand Grace Han.

Το τσαντάκι ονομάζεται Love letter και κοστίζει 1.760 ευρώ! Δείτε το total black look που έκανε η Kate πριν λίγο καιρό!

Kate Middleton

Kate middleton εμφάνιση

Αντιδράσεις στο Buckingham για την Kate Middleton - Η δημόσια εμφάνιση με ρούχα κηδείας

Πολλές αντιδράσεις στο παλάτι του Buckingham έφερε μια δημόσια εμφάνιση που πραγματοποίησε η Kate Middleton. Η Δούκισσα, βγήκε και μίλησε με ρούχα που φοράνε για τις κηδείες.

Με αυτό τον τρόπο έσπασε έναν από τους μεγαλύτερους κανόνες μόδας της Βασίλισσας. Καθώς, τόσο η Ελισάβετ, όσο και η υπόλοιπη οικογένεια, συνήθως φορούν μαύρο μόνο όταν παρευρίσκονται σε κηδεία.

Η Κate Middleton, επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο κοστούμι από έναν από τους αγαπημένους τους οίκους, τον Alexander McQueen. Ενώ, το στιλ του ήταν τελείως διαφορετικό από αυτά που επιλέγει. Προτίμησε ένα σακάκι με τονισμένους ώμους εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’80.

Βέβαια, να σημειώσουμε πως, μπορεί να είναι Δούκισσα, μπορεί να μένει σε παλάτι, η αλήθεια είναι ωστόσο ότι η Kate Middleton, αποφάσισε να βγει με φόρεμα από τα Zara, το οποίο μάλιστα κοστίζει κάτω από 10 ευρώ και κοντεύει να ξεπουλήσει από τη στιγμή που το φόρεσε σε μία τηλεδιάσκεψη.