Αθηνά Οικονομάκου: Φοράει στο σπίτι της ένα ταπεινό loungewear των 110 ευρώ

"Έπεσε" το instagram!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αθηνά Οικονομάκου: Φοράει στο σπίτι της ένα ταπεινό loungewear των 110 ευρώ

Η Αθηνά Οικονομάκου ξέρει πολύ καλά πως να "ρίχνει" το διαδίκτυο και ειδικότερα το instagram με τις φωτογραφίες της. Καθημερινά μας επιβεβαιώνει πόσο καλά ξέρει να ποζάρει, τραβόντας όλα τα βλέμματα. Από την στιγμή, μάλιστα, που ανακοίνωσαν με την Μαίρη Συνατσάκη την καινούργια τους συλλογή με ρούχα, το λεγόμενο project soma, σπανίως θα επιλέξει να φωτογραφεί με άλλα ρούχα, πέραν της σειράς της.

Στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε, η πανέμορφη ηθοποιός ποζάρει με ένα καταπληκτικό floral loungewear το οποίο κοστίζει 110 ευρώ! Αποτελεί ένα μοναδικό κομμάτι μιας και ενδύκνειται για σικ εμφανίσεις.. στο σπίτι! Δείτε το εντυπωσιακό βεστιάριο της!

Η Project SOMA Happy valley overall κατασκευάστηκε από πολύ απαλό τυπωμένο ύφασμα με φαρδιά γραμμή για απόλυτη άνεση με μπροστινή πατιλέτα και ντυμένα κουμπιά. Βρες την εδώ!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου:

Χαμός στο διαδίκτυο - 150 ευρώ για το φόρεμα της Αθηνάς Οικονομάκου

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε η νέα συλλογή των καταστημάτων Project Soma, έχει γίνει κανονικός χαμός στο διαδίκτυο με τα νέα ρούχα. Η Αθηνά Οικονομάκου σχεδίασε το πιο στιλάτο φόρεμα, το οποίο κοστίζει 150 ευρώ.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει μεγάλη αγάπη για τη μόδα και έτσι, όταν δεν ασχολείται με την υποκριτική και τα γυρίσματα της σειράς Έλα στη Θέση μου, δίνει όλο της το είναι στις δύο συλλογές της.

Τόσο το Project Soma όσο και το All Over, αποτελούν τις μεγάλες αδυναμίες της Αθηνάς Οικονομάκου η οποία δε διστάζει να προωθεί καθημερινά τα προϊόντα της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram. Χθες μάλιστα είδαμε και το βεστιάριο στο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου!

Αυτό είναι το φόρεμα της Αθηνάς Οικονομάκου που κοστίζει 150 ευρώ

Το Project SOMA Basil dress κατασκευάζεται από απαλό, μεταξένιο, μερικώς ανακυκλωμένο ύφασμα. Μίνι, ντραπέ φόρεμα με φουσκωτά μανίκια και φερμουάρ στο πλάι.

Αθηνά Οικονομάκου project Soma

Μπορείς να βρεις το συγκεκριμένο φόρεμα εδώ.

Η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει με ολόσωμη φόρμα αξίας 250 ευρώ

Φορώντας μία ολόσωμη φόρμα αξίας 250 ευρώ, η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει πάνω σε μία βέσπα και τρελαίνει το κοινό της! Η νέα κολεξιόν ρούχων της Αθηνάς Οικονομάκου έχει κυκλοφορήσει εδώ και κάποιες μέρες και η ηθοποιός φροντίζει να δίνει στους followers της μια γεύση από την συλλογή της.

Πριν λίγες ώρες η ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει πάνω στη βέσπα, φορώντας μία ολόσωμη φόρμα σε nude απόχρωση, η οποία ανήκει στη νέα κολεξιόν της.

[/OEmbed]

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει πολύ μεγάλη αγάπη στη μόδα και έτσι η συλλογή του Project Soma είναι πολύ προσεγμένη και τα κομμάτια της γίνονται ανάρπαστα!

Αυτή είναι η ολόσωμη φόρμα της Αθηνάς Οικονομάκου

Η φόρμα της Αθηνάς ΟικονομάκουΗ φόρμα της Αθηνάς Οικονομάκου