Όλο ξύλινο το βεστιάριο στο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου

Ζηλέψαμε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Όλο ξύλινο το βεστιάριο στο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα νέο στιγμιότυπο μέσα από βεστιάριο που έχει στο σπίτι, το οποίο είναι όλο ξύλινο και ξεχειλίζει από ρούχα!

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να ανεβάζει στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή μέσα από το σπίτι της.

Μάλιστα τον τελευταίο καιρό έχουμε δει αρκετές φορές και τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο να εμφανίζεται στο προφίλ της. Δείτε εδώ το υπέροχο δώρο που της έκανε για την επέτειο του γάμου τους.

Η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να μας δείξει ένα νέο κομμάτι από τη συλλογή της και έτσι πόζαρε μέσα στο βεστιάριό της. Μόλις είδαμε τα ρούχα που έχει... κολλήσαμε καθώς η ντουλάπα αυτή είναι χωρίς αμφιβολία το όνειρο κάθε γυναίκας!

Αυτό είναι το βεστιάριο της Αθηνάς Οικονομάκου που είναι όλο ξύλινο

Σαν γήπεδο η βεράντα της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Η Αθηνά Οικονομάκου υποδέχθηκε χθες στο σπίτι όπου μένει με τον Φίλιππο Μιχόπουλο τις φίλες της και από τις φωτογραφίες που είδαμε, ξεχωρίσαμε τη βεράντα η οποία είναι σαν κανονικό γήπεδο! Ένας πραγματικά μοναδικός χώρος!

Η αγαπημένη ηθοποιός μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι επέστρεψε στη βάση της και χθες θέλησε να συναντηθεί με τις κολλητές προκειμένου να πουν τα νέα τους από το καλοκαίρι.

Όλες μαζί λοιπόν βρέθηκαν στο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου. Μαζί φυσικά και η Βάσω Λασκαράκη που είναι κολλητή της και επέστρεψε οριστικά από την Κρήτη. Η ίδια μάλιστα ανέβασε και μία φωτογραφία για να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την παρέα της.

Αυτή είναι η βεράντα της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου που είναι σαν γήπεδο

Στη φωτογραφία αυτή φαίνεται και η υπέροχη βεράντα της Αθηνάς Οικονομάκου!

Αθηνά Οικονομάκου σπίτι