Έφυγε οριστικά από την Κρήτη η Βάσω Λασκαράκη - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Διακοπές τέλος για την ηθοποιό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έφυγε οριστικά από την Κρήτη η Βάσω Λασκαράκη - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε μία φωτογραφία σκέτο ντοκουμέντο, με την οποία θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους πως έφυγε οριστικά από την Κρήτη για φέτος.

Η αγαπημένη ηθοποιός πέρασε σχεδόν όλο το καλοκαίρι της στο υπέροχο νησί μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη της Εύα. Οι τρεις τους βέβαια επισκέφθηκαν και για μερικές μέρες τα νησιά του Ιονίου Πελάγους όπου έκαναν βόλτα με το σκάφος.

Αυτή είναι η φωτογραφία ντοκουμέντο που εξηγεί ότι η Βάσω Λασκαράκη έφυγε οριστικά από την Κρήτη

Χθες το απόγευμα, η Βάσω Λασκαράκη συναντήθηκε μετά από αρκετό καιρό με τις φίλες της και μάλιστα, ως ενεργός χρήστης των social media, μοιράστηκε και αρκετά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ τις προάλλες είχε προκαλέσει πανικό στο Instagram με μία φωτογραφία πάνω στο σκάφος - δείτε τη εδώ.

Σε μία από τις φωτογραφίες αυτές, η ηθοποιός έβαλε και την τοποθεσία της προκειμένου να ανακοινώσει στον λογαριασμό της στο Instagram πως οι διακοπές της τελείωσαν και πως επέστρεψε οριστικά στην Αθήνα.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος Κρήτη σπίτι

Με ιδιωτική πισίνα το δωμάτιο της Βάσως Λασκαράκη στην Κρήτη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λακαράκη θέλησε να ανεβάσει μία ακόμα φωτογραφία από τις μαγευτικές διακοπές που έκανε στην Κρήτη και έτσι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το δωμάτιο του ξενοδοχείου που την φιλοξένησε, το οποίο έχει μέσα ιδιωτική πισίνα.

Η αγαπημένη ηθοποιός δείχνει να μη θέλει να φύγει από νησί και να μην τελειώσει το φετινό της καλοκαίρι. Έτσι συνεχίζει να ανεβάζει ακάθεκτη φωτογραφίες από τις διακοπές της.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, η Βάσω Λασκαράκη πόζαρε στη βεράντα του ξενοδοχείου όπου έμεινε για λίγες μέρες στην Κρήτη και δε θα μπορούσαμε να κρύψουμε, πως αυτό που μας τράβηξε το μάτι ήταν η πισίνα που είχε πίσω της.

Χθες βέβαια, η Βάσω Λασκαράκη μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει χωρίς καθόλου μακιγιάζ. Δείτε τη εδώ!

Αυτή είναι η ιδιωτική πισίνα που είχε το δωμάτιο της Βάσως Λασκαράκη στην Κρήτη