Νέο στιγμιότυπο της Βάσως Λασκαράκη πάνω στο σκάφος

Η φωτογραφία που ξεσήκωσε το διαδίκτυο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέο στιγμιότυπο της Βάσως Λασκαράκη πάνω στο σκάφος

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα νέο στιγμιότυπο στο οποίο ποζάρει πάνω στο σκάφος με το οποίο έκανε διακοπές μαζί με τον αγαπημένο της Λευτέρη Σουλτάτο.

Η αγαπημένη ηθοποιός απόλαυσε και με το παραπάνω το φετινό της καλοκαίρι μαζί με την οικογένεια της, τόσο στην Κρήτη, όπου πέρασε και το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της, αλλά και στο Ιόνιο πέλαγος όπου έκανε τουρ στα νησιά με το σκάφος.

Η Βάσω Λασκαράκη είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή, ενώ μάλιστα πριν από λίγες μέρες, ανέβασε και μία φωτογραφία με ατημέλητο μαλλί και χωρίς καθόλου μακιγιάζ.

Αυτό είναι το νέο στιγμιότυπο της Βάσως Λασκαράκη πάνω στο σκάφος

Με ιδιωτική πισίνα το δωμάτιο της Βάσως Λασκαράκη στην Κρήτη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λακαράκη θέλησε να ανεβάσει μία ακόμα φωτογραφία από τις μαγευτικές διακοπές που έκανε στην Κρήτη και έτσι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το δωμάτιο του ξενοδοχείου που την φιλοξένησε, το οποίο έχει μέσα ιδιωτική πισίνα.

Η αγαπημένη ηθοποιός δείχνει να μη θέλει να φύγει από νησί και να μην τελειώσει το φετινό της καλοκαίρι. Έτσι συνεχίζει να ανεβάζει ακάθεκτη φωτογραφίες από τις διακοπές της.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, η Βάσω Λασκαράκη πόζαρε στη βεράντα του ξενοδοχείου όπου έμεινε για λίγες μέρες στην Κρήτη και δε θα μπορούσαμε να κρύψουμε, πως αυτό που μας τράβηξε το μάτι ήταν η πισίνα που είχε πίσω της.

Χθες βέβαια, η Βάσω Λασκαράκη μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει χωρίς καθόλου μακιγιάζ. Δείτε τη εδώ!

Αυτή είναι η ιδιωτική πισίνα που είχε το δωμάτιο της Βάσως Λασκαράκη στην Κρήτη