Με ατημέλητο μαλλί και χωρίς ίχνος μακιγιάζ η Βάσω Λασκαράκη - Έκανε κοντινό στο πρόσωπό της

Οι φωτογραφίες που ξετρέλαναν τον Λευτέρη Σουλτάτο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με ατημέλητο μαλλί και χωρίς ίχνος μακιγιάζ η Βάσω Λασκαράκη - Έκανε κοντινό στο πρόσωπό της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη, ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες κάνει κοντινό στο πρόσωπό της και δε διστάζει να ποζάρει με ατημέλητο μαλλί και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στην παραλία.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει δείξει πολλές φορές πως δεν έχει πρόβλημα να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα στα οποία εμφανίζεται ατημέλητη. Ειδικά τώρα που βρίσκεται σε διακοπές, φροντίζει να απολαμβάνει το κάθε λεπτό και να μην απασχολεί το μυαλό της με τέτοια θέματα.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Βάσως Λασκαράκη που έκανε κοντινό στο πρόσωπό της και πόζαρε με ατημέλητο μαλλί και χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Η Βάσω Λασκαράκη απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες της στην Κρήτη πριν γυρίσει στην Αθήνα προκειμένου να επιστρέψει στις επαγγελματικές της δραστηριότητες.

Πόζαρε λοιπόν στο φακό, έβγαλε όλο το μακιγιάζ από το πρόσωπό της και μοίρασε τις πιο υπέροχες γκριμάτσες στον φακό, με τον Λευτέρη Σουλτάτο να κάνει το δικό του σχόλιο κάτω από τις φωτογραφίες.

Τις προάλλες βέβαια η ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μία έκπληξη στον σύζυγό της - δείτε εδώ τι του ετοίμασε.

Χωρίς φίλτρα στην παραλία η Βάσω Λασκαράκη - Όλα τα βλέμματα πέφτουν στο σώμα της

Η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία πολύ όμορφη φωτογραφία, στην οποία φαίνεται η ίδια με την κόρη της. Η ηθοποιός ποζάρει χωρίς καθόλου φίλτρα και μακιγιάζ και όπως είναι λογικό, όλα τα βλέμματα πέφτουν στο σώμα της.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για μία γυναίκα που δε φοβάται να δείξει την αληθινή εικόνα της στα social media. Την ώρα που οι περισσότερες celebrities γεμίζουν ρετούς και φίλτρα τις φωτογραφίες που ανεβάζουν, η Βάσω Λασκαράκη επιλέγει να ποζάρει στο φακό φυσική και φρέσκια.

Άλλωστε, η ηθοποιός διαθέτει ένα υπέροχο σώμα και λαμπερή επιδερμίδα και δεν χρειάζεται τίποτα για να κάνει την εικόνα της να φανεί πιο ελκυστική. Δείτε ωστόσο εδώ μία είδηση που "καίει" για τη Βάσω Λασκαράκη η οποία ετοιμάζεται να πάει στον ΣΚΑΪ!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη χωρίς φίλτρα στην παραλία

Χθες, επισκέφθηκε την παραλία μαζί με την κόρη της, Εύα και ανέβασε μία φωτογραφία προκειμένου να μοιραστεί τον πόνο της με τις υπόλοιπες μαμάδες που επίσης κυνηγάνε τα παιδιά τους για να τους φορέσουν καπέλο στη θάλασσα.

Στη φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα το σώμα της και η εικόνα του είναι απλά εντυπωσιακή!

Βάσω Λασκαράκη σώμα