«Έμεινε» ο Λευτέρης Σουλτάτος με την κίνηση της Βάσως Λασκαράκη

Τον ξετρέλανε η ηθοποιός!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έμεινε» ο Λευτέρης Σουλτάτος με την κίνηση της Βάσως Λασκαράκη

H Βάσω Λασκαράκη αποφάσισε να κάνει την έκπληξη και να ετοιμάσει κάτι πολύ όμορφο για τον αγαπημένο της σύζυγο, Λευτέρη Σουλτάτο, ο οποίος «έμεινε» με το εντυπωσιακό αποτέλεσμα και την προσπάθεια της συζύγου του.

Μπορεί ο Λευτέρης Σουλτάτος να είναι ο σεφ στην οικογένεια ωστόσο και η Βάσω Λασκαράκη επιλέγει μερικές φορές να κάνει τη διαφορά και να μαγειρεύει στην οικογένειά της.

Έτσι σήμερα το πρωί, απάλλαξε τον σύζυγό της από τα καθήκοντά του και μπήκε μέσα στην κουζίνα για να ετοιμάσει το πιο υπέροχο πρωινό.

Λευτέρης Σουλτάτος Βάσω Λασκαράκη

Σήμερα βέβαια, το ζευγάρι ανέβασε και μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία από την παραλία. Δείτε την εδώ.

Στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας για Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρη Σουλτάτο

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος απολαμβάνουν κάθε λεπτό από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Οι στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας για το ζευγάρι δεν έχουν τέλος, όπως και οι αναρτήσεις στα social media.

Οι φετινές διακοπές για την ηθοποιό ήταν οι καλύτερες όπως μπορούσαμε να δούμε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Με τον σεφ πραγματοποίησαν πολλές εξορμήσεις, όπως πριν λίγες ημέρες με ένα εντυπωσιακό σκάφος.

Η Βάσω Λασκαράκη νιώθει όλους τους ανθρώπους που γνώρισε στην Κρήτη οικογένεια της. Αυτό μάλιστα, το αποκάλυψε με μια ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της,

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δυο φωτογραφίες, όπου την είδαμε να ποζάρει μαζί με τον σύζυγό της, αλλά και καλούς τους φίλους.

«Στην Κρήτη θα βρεις πάντα ανθρώπους που θα γίνουν σιγά-σιγά,αργά και σταθερά οικογένεια σου...», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της.

Τρυφερές στιγμές για Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρη Σουλτάτο στην παραλία

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος διανύουν μια πολύ όμορφη περίοδο στο γάμο τους. Απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και οι τρυφερές στιγμές ανάμεσα τους είναι πολλές, αφού είναι πολύ ευτυχισμένοι.

Το ζευγάρι καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές από την προσωπική του ζωή και τις όμορφες στιγμές που περνάει εκτός Αθηνών.

Μετά το τέλος των γυρισμάτων της Βάσως Λασκαράκη από τη σειρά την οποία πρωταγωνιστούσε, με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, πήραν το πρώτο καράβι και αναχώρησαν για την Κρήτη, τόπο καταγωγής του σεφ. Εκεί περνάνε πολλές όμορφες οικογενειακές στιγμές και με τους γονείς του, μάλιστα, δείτε να ποζάρει με τον πατέρα του και πεθερό της ηθοποιού.

Οι τρυφερές στιγμές Βάσως Λασκαράκη - Λευτέρη Σουλτάτου

Τις τελευταίες ημέρες η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος κάνουν οι δυο τους διακοπές σε ένα πολύ όμορφο μέρος του νησιού της Κρήτης, το οποίο έχει απίστευτα καταγάλανα νερά στη θάλασσα και τέλεια άμμο.

Η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές στιγμές από την καθημερινότητα τους. Όπως χθες, που δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή τους στιγμή.

Το ζευγάρι πόζαρε με θέα τη θάλασσα, φορώντας τα μαγιό του!

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος Κρήτη