Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος έκαναν άνω κάτω ολόκληρη παραλία - Ποιος ο λόγος;

Υπάρχουν φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος έκαναν άνω κάτω ολόκληρη παραλία - Ποιος ο λόγος;

Χαμός επικράτησε σε γνωστή παραλία της Κρήτης όπου βρέθηκε ο Λευτέρης Σουλτάτος και η Βάσω Λασκαράκη! Το ζευγάρι με τις φωνές και τα παιχνίδια του έκανε άνω κάτω τους πάντες με την καλή έννοια πάντα.

Δεν χόρταιναν να τους κοιτάνε οι λουόμενοι να παίζουν επάνω στο κανό! Το ζευγάρι, μάλιστα, φωτογραφήθηκε από φίλους σε αυτές τις τρυφερές και παιχνιδιάρικες στιγμές και η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε τα στιγμιότυπα αυτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Αν κρίνουμε μάλιστα από την λεζάντα της ηθοποιού, δεν έχουν σκοπό να επιστρέψουν σύντομα στην Αθήνα!

Καλό μήνα να έχουμε ..... (λίγο καλοκαίρι ακόμη)
~συγνώμη αλλά φέτος αρνούμαι να το αποχωριστώ~
Κρήτη μου

Δείτε εδώ φωτογραφίες από το σπίτι της μητέρας του Λευτέρη Σουλτάτου στην Κρήτη

Λευτέρης Σουλτάτος: Δείτε το δαχτυλίδι που έκανε δώρο στην Βάσω Λασκαράκη!

Η Βάσω Λασκαράκη συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κρήτη και στην τελευταία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είδαμε το δαχτυλίδι που της έκανε δώρο ο αγαπημένος της σύζυγος, Λευτέρης Σουλτάτος και πάθαμε πλάκα!

Το ζευγάρι δείχνει να είναι πραγματικά πολύ αγαπημένο και να περνάει καθημερινά τις πιο υπέροχες στιγμές, τόσο τον καιρό που βρίσκεται στην Αθήνα, όσο και κατά τις διακοπές του στην Κρήτη.

Ο Λευτέρης Σουλτάτος έχει μεγάλη αδυναμία στη σύζυγό του και δε διστάζει να το δείξει με κάθε τρόπο, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναφερθεί δημόσια σε εκείνη εξηγώντας πόσο τυχερός είναι που ήρθε στη ζωή του.

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τη Βάσω Λασκαράκη, η οποία σε κάθε περίπτωση δείχνει μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media πόσο υπέροχα περνάει με τον γνωστό σεφ, ενώ πρόσφατα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και το σπίτι της πεθεράς της.

Αυτό είναι το δαχτυλίδι που έκανε δώρο ο Λευτέρης Σουλτάτος στη Βάσω Λασκαράκη

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, η Βάσω Λασκαράκη ποζάρει στον φακό του αγαπημένου της, τα μάτια όλων ωστόσο πέφτουν στο τεράστιο δαχτυλίδι που φοράει στο χέρι της!