Βάσω Λασκαράκη: Το σπίτι της πεθεράς της είναι μέσα στο πράσινο - Εκεί μεγάλωσε ο Λευτέρης Σουλτάτος

Θα το ερωτευτείτε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη: Το σπίτι της πεθεράς της είναι μέσα στο πράσινο - Εκεί μεγάλωσε ο Λευτέρης Σουλτάτος

H Βάσω Λασκαράκη συνεχίζει τις διακοπές της στην πανέμορφη Κρήτη με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη της, από το γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Το ζευγάρι χθες επισκέφθηκε το σπίτι της πεθεράς της και όπως είδαμε είναι απλά μαγικό, αφού είναι μέσα στο πράσινο.

Η ηθοποιός έχει άριστες σχέσεις με τα πεθερικά της και όποτε βρίσκουν χρόνο με τον γνωστό σεφ ταξιδεύουν στο νησί για να τους δουν.

Στην χθεσινή του επίσκεψη, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ήπιαν τον καφέ τους και απόλαυσαν τις ομορφιές του χωριού. Η Κρήτη είναι γεμάτη ομορφιές και η ηθοποιός της έχει ερωτευτεί όλες.

Στο λογαριασμό της στο Instagram, μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από τον κήπο του πατρικού σπιτιού του συζύγου της και έγραψε στην λεζάντα της:

«Στο πατρικό σπίτι της πεθεράς μου στο χωριό Ξενιάκος ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει σε άλλες δεκαετίες μακρινές! Παλιές κανάτες με σεμεδάκι, ελληνικός καφες λίγο σπιτικό κέικ ,τυρί ντόπιο και σταφύλια που τα παιδιά έκοψαν μόνα τους από την κληματαριά του σπιτιού και ομολογουμένως ήταν τα πιο αρωματικά που δοκιμάσαμε τα τελευταία χρόνια

*Η Κρήτη είναι ένας τόπος ιδιαίτερος ένας τόπος γεμάτος αντιθέσεις. Με αμέτρητες ομορφιές ...βουνά,φαράγγια, παραλίες,χωριά, λίμνες, μονές και εκκλησίες! Ένας τόπος που θέλει να έχεις όρεξη ... όρεξη για φαγητό,για περπάτημα,για εξερεύνηση,για διαδρομές, για γνωριμίες, για ρακί! Κάποιοι θα τον λατρέψουν κάποιοι πάλι ίσως όχι. Όμως κανείς δεν μπορεί να μην παραδεχτεί ότι παντού θα βρει κάτι να τον συναρπάσει κάτι που θα θυμάται πάντα ...μια γεύση,μια παραλία,ένα ηλιοβασίλεμα,μια διαδρομή!

Κάποιοι τυχεροί που έρχονται χρόνια διακοπές στην Κρήτη έχουνε βρει έναν μικρό παράδεισο κάπου σε μιαν άκρη (κυρίως στον νότο του νησιού) και περιμένουν έναν χρόνο ολόκληρο να ταξιδέψουν ως εκεί! Τα Χανιά,το Ηράκλειο ,το Ρέθυμνο, ο Άγιος Νικόλαος μπορεί να μονοπωλούν το ενδιαφέρον με τις κεντρικές τους πόλεις όμως τα χωριά είναι αυτά που κερδίζουν τις εντυπώσεις και κλέβουν την παράσταση όταν τα επισκεφτείς.*». Αυτός είναι ο πεθερός της Βάσως Λασκαράκη. Δείτε τον να ποζάρει στην Κρήτη με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Το σπίτι τους στην Κρήτη είναι μαγικό - Η τεράστια αυλή με τα φυτά

Τις διακοπές τους στην Κρήτη απολαμβάνουν η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος τις τελευταίες εβδομάδες. Μάλιστα, οι φωτογραφίες από το σπίτι τους είναι μαγικές. Διαθέτει, τεράστια αυλή, η οποία είναι γεμάτη με φυτά.

Έχοντας ξεμπερδέψει από επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η ηθοποιός γεμίζει τις μπαταρίες της στο αγαπημένο της νησί. Κάνει τις βουτιές της στη θάλασσα, τις βόλτες της στα σοκάκια του νησιού, ενώ δεν σταματά να τρώει μοναδικές λιχουδιές που ετοιμάζει ο σύζυγός της. Στο πλευρό της μάλιστα, βρίσκεται και η κόρη της με την οποία περνούν όλη την ημέρα μαζί.

Από τα μέσα του Ιουνίου, το ζευγάρι κάνει τις διακοπές του, καθώς στο νησί ο Λευτέρης Σουλτάτος, εργάζεται σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Πριν από λίγες ώρες, η Βάσω Λασκαράκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το λαχταριστό brunch που έφτιαξε και απόλαυσε στην αυλή του σπιτιού της.

Η Βάσω Λασκαράκη με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο βρίσκονται εδώ και αρκετές ημέρες στην Κρήτη. Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό στο νησί είχε δημιουργηθεί πανικός. Δείτε τι συνέβη.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος Κρήτη σπίτι

Βάσω Λασκαράκη instagram