Λευτέρης Σουλτάτος: Δείτε για πρώτη φορά τον πεθερό της Βάσως Λασκαράκη

Δείτε πόσο μοιάζουν πατέρας και γιος στο πρόσωπο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λευτέρης Σουλτάτος: Δείτε για πρώτη φορά τον πεθερό της Βάσως Λασκαράκη

Οι καλοκαιρινές διακοπές για την Βάσω Λασκαράκη δεν έχουν τέλος. Από τις αρχές κιόλας βρέθηκε στην όμορφη Κρήτη, τόπο καταγωγής του συζύγου της, Λευτέρη Σουλτάτο. Από εκεί μάλιστα, είδαμε για πρώτη φορά τον πεθερό της.

Στην Κρήτη το ζευγάρι περνάει τις πιο όμορφες στιγμές της σχέσης και του γάμου τους. Οι βόλτες στα σοκάκια του νησιού και οι βουτιές στη θάλασσα είναι ασταμάτητες.

Μάλιστα, χθες, ο Λευτέρης Σουλτάτος σε μια έξοδο τους, θέλησε να μας συστήσει για πρώτη φορά μέσα από φωτογραφίες τον πατέρα του. Για αυτό πόζαρε στο πλευρό του, αλλά και του αδερφού του, Μιχάλη και δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες τους.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε τις φωτογραφίες τους με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Όπως ήταν επόμενο, τα likes και τα σχόλια, έπεσαν σαν την βροχή.

«Η συμμετοχή του πατέρα σε μια οικογένεια έχει ξεχωριστή́ σημασία ... είσαι ο ήρωας μου!» έγραψε στη λεζάντα του. Διακοπές έκαναν και με σκάφος και η Βάσω Λασκαράκη δεν σταμάτησε τις πόζες και οι φωτογραφίες της θα σε... καθηλώσουν.

Η πιο επική στιγμή Λευτέρη Σουλτάτου - Βάσως Λασκαράκη: Την... κλότσησε και την πέταξε στην θάλασσα

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ζουν στιγμές ευτυχίας στις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μάλιστα, δεν ξεχνάνε λεπτό το χιούμορ τους και το απέδειξαν με το πρόσφατο επικό βίντεο, όπου είδαμε τον σεφ να... κλοτσάει και να πετάει στην θάλασσα την ηθοποιό.

Το ζευγάρι δεν σταματά να αυτοτρολάρετε. Λατρεύουν ο ένας τον άλλον και δεν σταματάνε τα πειράγματα ακόμη και στο tour που κάνουν με σκάφος σε διάφορα νησιά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε ίσως την πιο επική τους στιγμή, αφού το βίντεο θα σας κάνει να "λιώσετε" από τα γέλια.

Συγκεκριμένα, τους απαθανάτισε την στιγμή που ο Λευτέρης Σουλάτος για πλάκα κλότσησε ελαφριά με το πόδι του και την πέταξε στη θάλασσα!