«Έμεινε» ο Λευτέρης Σουλτάτος με τη φωτογραφία που ανέβασε η Βάσω Λασκαράκη πάνω στο σκάφος

Το σχόλιο όλο νόημα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έμεινε» ο Λευτέρης Σουλτάτος με τη φωτογραφία που ανέβασε η Βάσω Λασκαράκη πάνω στο σκάφος

Η Βάσω Λασκαράκη συνεχίζει να απολαμβάνει και με το παραπάνω τις καλοκαιρινές της διακοπές. Ανέβασε λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία πάνω στο σκάφος, την οποία την είδε ο Λευτέρης Σουλτάτος και «έμεινε»!

Το ζευγάρι άφησε για λίγο καιρό την Κρήτη και έχει επισκεφθεί μαζί με τον σύζυγό της και την κόρη της, τους πανέμορφους Παξούς, όπου θα περάσει ένα μέρος του καλοκαιριού της.

Η Βάσω Λασκαράκη το έχει βάλει σκοπό να μην αφήσει ούτε λεπτό από το καλοκαίρι της να πάει χαμένο. Για το λόγο αυτό προσπαθεί να απολαύσει όσο το δυνατόν περισσότερο τις στιγμές που περνάει μαζί με την οικογένειά της, μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσει.

Με το που ανέβασε λοιπόν τη συγκεκριμένη φωτογραφία, ο Λευτέρης Σουλτάτος έσπευσε να της σχολιάσει με τον πιο ευρηματικό τρόπο, προκειμένου να δείξει τον ενθουσιασμό του!

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος γάμος

Αναστάτωσε την Κρήτη η Βάσω Λασκαράκη - Φόρεσε το print του καλοκαιριού

Η Βάσω Λασκαράκη κάνει καλοκαιρινές οικογενειακές διακοπές στην Κρήτη και μέσα από τα sccial μοιράζεται σχεδόν καθημερινά στιγμιότυπα από τις ημέρες της εκεί. Σε πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε φόρεσε ένα υπέροχο φόρεμα με το print που είναι η απόλυτη τάση του καλοκαιριού: το πουά.

Δεν είναι η πρώτη και σίγουρα όχι η τελευταία φορά που φοράμε πουά – τα prints ανακυκλώνονται κυκλικά ανά μερικές σεζόν και εμείς φοράμε ξανά τα κομμάτια που αγοράσαμε στην εποχή της προηγούμενης δόξας του.

Η Βάσω Λασκαράκη, λοιπόν, μας έδειξε τον δρόμο!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη που φορά το απόλυτο print του καλοκαιριού

Να υπενθυμίσουμε πως μπορεί η Βάσω Λασκαράκη να διανύει την πιο τέλεια περίοδο της ζωής της σε προσωπικό επίπεδο αλλά τα επαγγελματικά της δεν πάνε πολύ καλά, δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ.