Για ψώνια με μίνι μαύρο φόρεμα η Φαίη Σκορδά

Μαζί με τον γιο της!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Για ψώνια με μίνι μαύρο φόρεμα η Φαίη Σκορδά

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr «τσάκωσε» χθες τη Φαίη Σκορδά στη Γλυφάδα για ψώνια, μαζί με τον γιο της, Γιάννη Λιάγκα. Η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα μίνι μαύρο φόρεμα και όπως μπορείτε να φανταστείτε τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, αφού τελείωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με το Πρωινό, πήρε τον γιο της και οι δυο τους έκαναν μία βόλτα στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στην Γλυφάδα.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Φαίης Σκορδά με μίνι μαύρο φόρεμα

Η Φαίη Σκορδά έκανε ένα πολύ urban ντύσιμο, με ένα μαύρο κοντό φόρεμα, το οποίο συνδύασε με τα πιο στιλάτα αρβυλάκια που θέλουν να έχουν στην συλλογή τους όλες οι γυναίκες. Τα βλέμματα βέβαια έπεσαν πάνω στη μάσκα της, που ήταν ασορτί με το ρούχο της και είχε πάνω στρας. Δείτε εδώ και μερικά άσχημα νέα που κυκλοφόρησαν για τη Φαίη Σκορδά.

Φαίη Σκορδά γιος Λάγκας
Φαίη Σκορδά Γλυφάδα

Δείτε τα συγκλονιστικά κροκό μποτάκια της Φαίης Σκορδά - Έχουν τρομερή έκπτωση

Η Φαίη Σκορδά μας έχει συνηθίσει να φοράει τα πιο συγκλονιστικά ρούχα και παπούτσια, τα οποία δεν ξεχνά ποτέ να τα δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους σε όλα τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Χθες, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία μας διαφημίζει τα καταπληκτικά μωβ μποτάκια της από την πετυχημένη σειρά παπουτσιών Olympic Stores.

Εμείς ξετρελαθήκαμε για αυτό και τα ψάξαμε και τα βρήκαμε σε έκπτωση. Η τιμή τους είναι μόλις 31,99 και είναι διαθέσιμα σε 5 μοναδικά χρώματα.

Το συγκεκριμένο μποτάκι είναι κροκό με λεπτό τακούνι και κορδόνια. Αποτελεί την τέλεια επιλογή για να δώσεις στην εμφάνισή σου άνεση και αυτοπεποίθηση. Διαθέτει λειτουργικό φερμουάρ στο πλάι για εύκολη εφαρμογή. Το ύψος του τακουνιού είναι 11 εκατοστά και η φόρμα του κανονική. Αυτή είναι η φωτογραφία της Φαίης με τα παραμορφωμένα χείλη λόγω φίλτρων!

Δες την φωτογραφία της Φαίης:

Αυτό είναι το συγκλονιστικό κροκό μποτάκι:

Μποτάκια Φαίη Σκορδά