Άσχημα νέα για την Φαίη Σκορδά - Έφαγε εξώδικο από το STAR! Τι συνέβη

Τεταμένες οι σχέσεις των απέναντι καναλιών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσχημα νέα για την Φαίη Σκορδά - Έφαγε εξώδικο από το STAR! Τι συνέβη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, ο ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Πρωινό, έλαβε από το STAR ένα προειδοποιητικό εξώδικο! Ποιος ο λόγος; Μα φυσικά τα spoiler που βγάζει κάθε λίγο και λιγάκι η εκπομπή για το GNTM 3!

Στα άκρα είναι πλέον οι σχέσεις ΑΝΤ1 και Star, καθώς τα δύο κανάλια μάχονται καθημερινά για να «χτυπήσουν» υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Σε αντίθεση με την τακτική που ακολουθεί ο ALPHA και το Star, που επιμένουν να μην παίζουν προγράμματα άλλων καναλιών στις εκπομπές τους, δεν συμβαίνει το ίδιο με τον ΑΝΤ1 και το OPEN που κατάφεραν να προκαλέσουν… πονοκέφαλο στους ιθύνοντες του Star με τα συνεχή spoilers για το GNTM 3!

Τι συμβαίνει με Φαίη Σκορδά και STAR

Συγκεκριμένα, σύμφωνα λοιπόν με την Τίνα Μεσσαροπούλου, το κανάλι προειδοποίησε τα αντίπαλα στρατόπεδα (ΑΝΤ1 – OPEN) για τις εκπομπές «Πρωινό» και «Ευτυχείτε» που έβγαζαν συνεχώς spoilers για το ριάλιτι μοντέλων, με αποτέλεσμα το Star να θεωρεί πως χάνει μερίδιο της τηλεθέασης καθώς το κοινό δεν έχει πλέον το ίδιο ενδιαφέρον να δει τι θα συμβεί.

Και ενώ η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έχει εδώ και δύο εβδομάδες σταματήσει τα spoilers, δεν συνέβη το ίδιο και με τη Φαίη Σκορδά, με αποτέλεσμα το Star να στέλνει εξώδικο την προηγούμενη εβδομάδα στον ΑΝΤ1 απαγορεύοντας του ρητά να «προδώσει» τις εξελίξεις του παιχνιδιού.

Όπως πολλοί παρατήρησαν, δεν υπήρξε spoiler σχετικά με την αποχώρηση της Τρίτης, κάτι που έφερε ακόμα υψηλότερα νούμερα στο Star. Οι σχέσεις των δύο καναλιών, πάντως, είναι ύστερα από αυτό σε τεντωμένο σχοινί…

Να υπενθυμίσουμε πως και πέρυσι είχε γίνει σάλος με το spoiler της Φαίης Σκορδά για το νικητή του MasterChef, ενός project που επίσης ανήκει στο STAR!

Πόλεμος στην ελληνική τηλεόραση - H "επίθεση" της Φαίης Σκορδά στο STAR

Ένα απίστευτος τηλεοπτικός πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους σταθμούς ΑΝΤ1 και STAR με αφορμή τα δυο πιο πολυσυζητημένα projects, το Masterchef και τις Άγριες Μέλισσες! Μάλιστα, σε όλη αυτή την... διαμάχη φαίνεται πως μπροστά έχει μπει η Φαίη Σκορδά κι έχει αρχίσει τις.. ξαφνικές "επιθέσεις"! Τι εννοώ; Θα σας εξηγήσω ευθύς αμέσως...

Οι Άγριες Μέλισσες είναι ένα από τα πιο αγαπημένα προγράμματα των τηλεθεατών και από την πρεμιέρα τους κιόλας τα νούμερα έδειξαν πως το κοινό βρήκε μια νέα καθημερινή συνήθεια, - δείτε εδώ ακριβώς τα ποσοστά. Ωστόσο, όταν έκανε την εμφάνισή του το Masterchef για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο STAR κάποιο μέρος του κοινού φαίνεται πως άφησε τις Άγριες Μέλισσες και όπως καταλαβαίνετε ο σταθμός έπρεπε να... πάρει τα μέτρα του!

Οι "επιθέσεις" της Φαίης Σκορδά στο STAR μέσα από τους δέκτες του ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες Masterchef πόλεμος STAR ΑΝΤ1

Για να κερδίσει, λοιπόν, το "χαμένο" κοινό ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να βάλει την Φαίη Σκορδά μπροστά, που στηρίζει τον σταθμό επί αρκετά χρόνια, να πετάει τα spoilers για το Masterchef το ένα μετά το άλλο στον αέρα του Πρωινού προσπαθώντας έτσι να αποδυναμώσει και να μειώσει το ενδιαφέρον του ριάλιτι μαγειρικής του STAR κάτι που βέβαια δεν φαίνεται να πιάνει τόσο αφού το Masterchef συνεχίζει να χτυπάει κόκκινο στα νούμερα τηλεθέασης με απίστευτα ποσοστά όχι μόνο στο γενικό κοινό αλλά και στο δυναμικό.

Το STAR από την άλλη, όπως μαθαίνω από πηγές μου και σας μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog βρίσκεται σε αναβρασμό από εχθές το μεσημέρι που η ομάδα του Πρωινού έδωσε spoiler μεγατόνων για το ποιος είναι ο νικητής των 10.000 ευρώ, δείτε εδώ το όνομα που αποκάλυψαν, και προσπαθεί να ελέγξει την κατάσταση με τις διαρροές που διαδίδονται με ταχύτητα φωτός.

Για να δούμε... που θα καταλήξει όλο αυτό;