Πρωινό: Η Φαίη Σκορδά διέρρευσε σημαντική πληροφορία για το GNTM 3

Φανατικοί του ριάλιτι σας ενδιαφέρει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρωινό: Η Φαίη Σκορδά διέρρευσε σημαντική πληροφορία για το GNTM 3

Το GNTM 3 βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων και είναι ένα project που παίζει απέναντι από τις Άγριες Μέλισσες και τις χτυπά στην τηλεθέαση! Για τον λόγο αυτό η Φαίη Σκορδά, μέσα από το Πρωινό ξεκίνησε τα spoiler και σήμερα διέρρευσε μια πολύ βασική πληροφορία!

Να σας υπενθυμίσουμε πως το ίδιο ακριβώς έκανε και την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν για το MasterChef που χτυπούσε στην prime time ζώνη τον ΑΝΤ1 και μάλιστα τότε είχε προκληθεί τεράστιος σάλος.

Το Spoiler της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό για το GNTM 3

Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, λοιπόν, η γνωστή παρουσιάστρια σήμερα ανέφερε πως αυτή τη στιγμή στο σπίτι του GNTM βρίσκονται εννέα παίκτες. Έξι αγόρια και τρία κορίτσια.

Πρωινό: Η ανακοίνωση για το Big Brother - "Το λέω τώρα στον σταθμό δεν..."

Αφού το Πρωινό έκανε πρεμιέρα δείχνοντας την Φαίη Σκορδά να κατεβαίνει χεράκι χεράκι με τον Γιώργο Λιάγκα - δείτε εδώ το βίντεο - κατευθείαν έπιασαν το θέμα με το Big Brother και τις δηλώσεις του Αντώνη Αλεξανδρίδης με την παρουσιάστρια να ανακοινώνει πως δεν πρόκειται να προβάλλει τίποτα στην εκπομπή της από εδώ και πέρα όσον αφορά το συγκεκριμένο show!

Εξοργισμένη, τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και το πάνελ της με τα όσα ειπώθηκαν από τον παίκτη του Big Brother, δήλωσαν μποϊκοτάρισμα στο συγκεκριμένο project και καταδίκασαν δημόσια τα όσα συνέβησαν και εκφράστηκαν!