Big Brother: Έτσι έδιωξε ο «Μεγάλος Αδερφός» τον Αντώνη Αλεξανδρίδη από το σπίτι

Απολογήθηκε και αποχώρησε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Έτσι έδιωξε ο «Μεγάλος Αδερφός» τον Αντώνη Αλεξανδρίδη από το σπίτι

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με την ατάκα περί "βιασμού" στο Big Brother, ο «Μεγάλος Αδερφός» αποφάσισε να διώξει τον Αντώνη Αλεξανδρίδη από το σπίτι, ξεκαθαρίζοντας πως τέτοιες ατάκες δεν είναι επιτροπή να λέγονται και πως υπονομεύουν τα γυναικεία δικαιώματα.

Ο Κρητικός παίκτης του Big Brother βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση μετά τη χθεσινή δημοσιοποίηση της ατάκας του περί "βιασμού". Η αντίδραση του Στέλιου Πέτσα αλλά και όλων των τηλεθεατών οδήγησε σταδιακά τον Μεγάλο Αδερφό να πάρει την απόφαση να του πει να φύγει από το ριάλιτι.

Όταν ο Αντώνης μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας, ο Μεγάλος Αδερφός τον ρώτησε ευθέως αν έχει ασκήσει ποτέ βία σε γυναίκα με εκείνον αν απαντά κατηγορηματικά όχι.

Ο Big Brother αποφάσισε την άμεση αποχώρηση το Αντώνη Αλεξανδρίδη, ο οποίος το αμέσως επόμενο διάστημα θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για όσα είπε «στον αέρα» του ριάλιτι. Ήδη απολογήθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας του παιχνιδιού, πριν αποφασιστεί η απομάκρυνσή του.

«Δεν έχω μεγαλώσει σε μία οικογένεια με βία, έχω καλές αρχές. Αισθάνομαι ντροπή γι' αυτό το θέμα και φυσικά θα μου είναι πολύ δύσκολο να το ξεπεράσω. Πρέπει να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις και δεν είμαι 15χρονών».

Από το σπίτι του Big Brother βέβαια θέλει να αποχωρήσει και η Άννα Μαρία. Δείτε εδώ τι έχει συμβεί.

Χαμός στο Twitter με το Big Brother - «Βρείτε γυναίκα να σας θέλει όπως η Ραϊσα τους δίδυμους»

Χαμός στο Twitter προκάλεσε το τελευταίο επεισόδιο του Big Brother, με τα tweets να παίρνουν φωτιά με αφορμή την Ραϊσα και τους δίδυμους.

Όταν έγινε η αποκάλυψη για του διδύμους, η παίκτρια έδειξε κατευθείαν ενδιαφέρον της και για τους δυο και φάνηκε πολύ καθαρά στην τηλεόραση.

Όταν ξεκίνησε να δείχνει ενδιαφέρον για τον έναν και έφαγε... άκυρο αποφάσισε να στον άλλο αδερφό. Μόνο που και εκεί… έπεσε πάνω σε τοίχο.

Twitter Big Brother

Twitter Big Brother Ραϊσα

Big Brother Ραϊσα

Twitter  Ραϊσα