Τηλεθέαση 15/9: Σφαγή στην prime time με GNTM 3 και Άγριες Μέλισσες - Ποιος κέρδισε

Δεύτερη μέρα που έρχονται σε κόντρα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τηλεθέαση 15/9: Σφαγή στην prime time με GNTM 3 και Άγριες Μέλισσες - Ποιος κέρδισε

Για δεύτερη ημέρα το GNTM 3 και οι Άγριες Μέλισσες έδωσαν μια απίστευτη μάχη για το ποιος θα κατακτήσει την πρώτη θέση της prime time ζώνης στην τηλεθέαση της Τρίτης 15/9 και... έχουμε νικητή!

Τα δυο αυτά δυνατά project, του STAR και του ΑΝΤ1 αντίστοιχα είναι πρώτα στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού γενικά αλλά... κάποιο πάντα περνάει μπροστά, μερικές φορές με με μεγάλη διαφορά, άλλες με μικρή...

Το βράδυ της Τρίτης, λοιπόν, το GNTM βγήκε πρώτο κάνοντας στο δυναμικό κοινό 23,1% ενώ οι Άγριες Μέλισσες έφτασαν 18,2%!

Prime time

  • ALPHA: Έλα στη θέση μου 11,8
  • ALPHA: Αγγελική 9,4
  • ΑΝΤ1: Ο θησαυρός του μακαρίτη 10,6
  • ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 18,2
  • STAR: Greece Next Top Model 23,1
  • ΣΚΑΙ: 8 Λέξεις 8,8
  • Mega: Ευτυχισμένοι μαζί 6,1
  • OPEN: ΠAOK - Μπενφίκα 10,6

Τι έδειξε στο GNTM 3 εχθές που έπαιζε απέναντι από τις Άγριες Μέλισσες

GNTM 3: Η "σωσίας" της Ηλιάνας Παπαγεωργίου άφησε άφωνους τους κριτές!

Το επεισόδιο του GNTM 3 ξεκίνησε πολύ δυναμικά καθώς η πρώτη κιόλας διαγωνιζόμενη, ήταν μία "σωσίας" της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Το νεαρό μοντέλο κατάφερε να αφήσει άφωνους τους 4 κριτές με την ομορφιά του και το ταλέντο του!

H Μαριαγάπη είναι 19 ετών και σπουδάζει fashion styling, ενώ η μητέρα της ήταν μοντέλο στη δεκαετία του 90 και γνωστή της Βίκυς Καγιά, την οποία χθες κάποιος διαγωνιζόμενος την παρομοίασε με χταπόδι. Δείτε το απίστευτο σκηνικό.

Η Μαριαγάπη έχει ακριβώς ίδιο κούρεμα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και πολλά χαρακτηριστικά τους είναι παρόμοια. Εννοείται πως κατάφερε να πάρει 4 ναι από τους κριτές με πολύ μεγάλη άνεση.

Δείτε εδώ την ομοιότητα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με την παίκτρια του GNTM 3

Ηλιάννα Παπαγεωργίου Σωσίας

GNTM 3: Ο γιος βιομήχανου που έφαγε «πόρτα» από τους κριτές

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 ξεκίνησε πολύ δυναμικά μιας και είδαμε τον Δημήτρη, τον γιο ενός βιομήχανου ο οποίος ωστόσο εργάζεται ως ντελίβερας. Δυστυχώς έφαγε "πόρτα" από τους κριτές παρά το εντυπωσιακό λέγειν του και τις ατάκες του.

Ο Δημήτρης ήρθε με σκοπό να εντυπωσιάσει τους κριτές και η αλήθεια είναι πως τους τράβηξε αρκετά την προσοχή.

Πριν καλά καλά προλάβει να μπει στην οντισιόν, ξεκίνησε να μιλάει και να περιγράφει τα πάντα για τη ζωή του και τις απόψεις του. Οι κριτές του έδωσαν την ευκαιρία να βάλει μαγιό ωστόσο στη συνέχεια τον απέρριψαν, ενώ του πρότειναν να γίνει πολιτικός.

GNTM 3: Δίδαξε την τέχνη του «γύπινγκ» και πέρασε στο Bootcamp!

Οι εκπλήξεις φαίνεται πως δεν έχουν τέλος για το φετινό GNTM 3, καθώς είδαμε τον διαγωνιζόμενο ο οποίος μπήκε φουριόζος στην οντισιόν με σκοπό να διδάξει στους τέσσερις κριτές, την τέχνη του «γύπινγκ». Τελικά κατάφερε και να περάσει στο Bootcamp!

Ο Δημοσθένης είναι 29 ετών και ασχολείται με το μπάσκετ αλλά και με το … γύπινγκ! Είναι 1,88 και δεν έχει ασχοληθεί με το modelling ως τώρα, ωστόσο πιστεύει ότι η επιτυχία που έχει στις γυναίκες είναι ικανή για να τον μετατρέψει σε μοντέλο.

Στην οντισιόν του εξήγησε στους κριτές την τεχνική του, την οποία αποκάλεσε «γύπινγκ» ορμώμενος από τον τρόπο με τον οποίο επιτίθεται στα θηράματά του ο γύπας.

GNTM 3: Του είπαν για την Κάτια Ταραμπάνκο και «κοκάλωσε»

Το νέο επεισόδιο του GNTM 3 έκρυβε μία μεγάλη ανατροπή για έναν διαγωνιζόμενο ο οποίος μάλιστα δίχασε τους κριτές. Μάλιστα, μόλις του είπαν να μοιραστεί το έπαθλο με την Κάτια Ταραμπάνκο, όπως έγινε πέρσι, «κοκάλωσε» και δεν ήξερε τι να πει.

O Έντουαρντ είναι 24 ετών και εργάζεται full time ως μοντέλο σε Ελλάδα και εξωτερικό. Παρά την ομορφιά του, κατάφερε να διχάσει τους κριτές οι οποίοι δεν ήταν σίγουροι αν κάνει για το GNTM.

Ο Δημήτρης Σκουλος δεν ενθουσιάστηκε με τον διαγωνιζόμενο και τότε η Ζενεβιέβ υπενθύμισε στον Έντουαρντ ότι η Κέισι Μίζιου δεν άρεσε στο Δημήτρη Σκουλό, αλλά κατάφερε να φτάσει στον τελικό.

Τότε ο Δημήτρης Σκουλός απάντησε με αρκετό χιούμορ: “Σκέψου να φτάσεις τελικό και να είσαι με την Κάτια. Για να αποφύγεις όλο αυτό, για να μην βγεις με την Κάτια τελικό. από τώρα σου λέω Όχι.

GNTM 3: Η εντυπωσιακή είσοδος της Ελευθερίας Καρναβά και η κριτική της στον... σωσία της

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, γνωρίσαμε τον Samuel ο οποίος είναι σωσίας της Ελευθερίας Καρναβά. Εκείνη με τη σειρά της έκανε μία εντυπωσιακή είσοδο και έκανε τη δική της κριτική στον νέο διαγωνιζόμενο, αποκαλύπτοντας το χαρακτηριστικό που δεν της αρέσει.

Ο Samuel πήγε στην audition του GNTM και το πρώτο πράγμα που σχολίασε η Βίκυ Καγιά ήταν ότι της θύμιζε πολύ την Ελευθερία Καρναβά, το golden pass της περασμένης χρονιάς.

Οι δυο τους μάλιστα αποκάλυψαν πως γνωρίστηκαν καθώς χάθηκαν μαζί ενώ έψαχναν να βρουν το χώρο που έγινε η οντισιόν.

Τελικά η Ελευθερία είπε ότι την προβληματίζει το ύψος του Samuel ωστόσο τον βρίσκει καλό diverse μοντέλο.

GNTM 3: Αυτή είναι η παίκτρια που πήρε τη Wild Card της Βίκυς Καγιά

Κι όμως στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, μία παίκτρια δεν εντυπωσίασε τους περισσότερους από τους κριτές, κατάφερε ωστόσο να κάνει την ανατροπή, να πάρει την Wild Card της Βίκυς Καγιά και να εξασφαλίσει το εισιτήριό της για το Bootcamp.

H Φαίη είναι 19 ετών και είχε ξαναπάει στις audition του GNTM το 2018, όμως δεν είχε περάσει επειδή ήταν ανήλικη, οπότε φέτος δεν είχε σκοπό να χάσει τη μεγάλη ευκαιριά.

Το ιδιαίτερο look της δεν μαγνήτισε τους κριτές και έτσι πήρε "όχι" από τον Άγγελο Μπράτη και από τη Ζενεβιέβ. Μόλις συνειδητοποίησε πως κόπηκε προσπάθησε να κερδίσει την κάρτα της Βίκυς Καγιά και το πέτυχε!

Νωρίτερα οι κριτές ρώτησαν έναν παίκτη για την Κάτια Ταραμπάνκο και «κοκάλωσε».