GNTM 3: Ο παίκτης που παρομοίασε τη Βίκυ Καγιά με.. χταπόδι

Έμειναν οι κριτές!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Ο παίκτης που παρομοίασε τη Βίκυ Καγιά με.. χταπόδι

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε έναν παίκτη ο οποίος ασχολείται με την αλιεία. Όταν ο Γιώργος Καραβάς τον ρώτησε με ποια ψάρια θα παρομοίαζε τους κριτές, εκείνος είπε πως η Βίκυ Καγιά του θυμίζει χταπόδι. Μάλιστα δε δίστασε να το πει και στην ίδια!

Ο Παναγιώτης έχει σπουδάζει κομμωτική, ενώ είναι και ψαράς. O 21χρονος παρομοίασε τους κριτές με ψάρια, κάτι που οδήγησε την Ζενεβιέβ να πατήσει «Ναι».

Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει τα ναι από τους υπόλοιπους κριτές ωστόσο σε κάθε περίπτωση τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα. Δείτε εδώ και την πιο γρήγορη οντισιόν!

GNTM 3: Το μοντέλο που δουλεύει από βρέφος «τρέλανε» τους κριτές - Η αναφορά της Βίκυς Καγιά στον γιο της

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε τον Κωνσταντίνο ο οποίος δουλεύει σαν μοντέλο από βρέφος και συγκεκριμένα από 6 μηνών. Κατάφερε να «τρελάνει» τους κριτές με την εμφάνισή του ενώ η Βίκυ Καγιά έκανε και μία αναφορά στον γιο της, Κάρολο.

Ο Κωνσταντίνος φάνηκε να έχει εμπειρία και έτσι οι κριτές θέλησαν να μάθουν τα πάντα σχετικά με τα βήματα που έχει κάνει μέχρι τώρα στον χώρο.

Η Βίκυ Καγιά μάλιστα είπε πως της θυμίζει πολύ τον γιο της επειδή έχει κι αυτός μπουκλάκια. Δείτε ωστόσο τι αλλάζει στο GNTM 3.