GNTM 3: Η πιο γρήγορη οντισιόν της σεζόν - Η μπαλαρίνα που μαγνήτισε τους κριτές

Της είπαν αμέσως ναι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Η πιο γρήγορη οντισιόν της σεζόν - Η μπαλαρίνα που μαγνήτισε τους κριτές

Κι όμως στο σημερινό επεισόδιο GNTM 3 είδαμε μία από τις πιο γρήγορες οντισιόν της σεζόν. Η Βικτώρια - Στέλλα, μπαλαρίνα από την Κύπρο και την Ρωσία, κατάφερε να μαγνητίσει τόσο τους 4 κριτές όσο και τον Γιώργο Καράβα ο οποίος έμεινε άφωνος όταν την είδε.

Η Βικτωρία Στέλλα είναι 22 ετών και κατάγεται από την Κύπρο και την Ρωσία. Σπουδάζει μόδα, ενώ είναι και μπαλαρίνα. Έχει ύψος 1,77, ενώ φαίνεται να διστάζει να αλλάξει τα μαλλιά της αν περάσει στο σπίτι του GNTM 3.

Οι κριτές δεν χρειάστηκε να δουν πολλά και έτσι με το που έβαλε το μαγιό της και είδαν το εκπληκτικό σώμα της πάτησαν αμέσως το ναι! Δείτε εδώ ποιοι παίκτες βρίσκονται ήδη στο σπίτι!

GNTM 3: Το μοντέλο που δουλεύει από βρέφος «τρέλανε» τους κριτές - Η αναφορά της Βίκυς Καγιά στον γιο της

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε τον Κωνσταντίνο ο οποίος δουλεύει σαν μοντέλο από βρέφος και συγκεκριμένα από 6 μηνών. Κατάφερε να «τρελάνει» τους κριτές με την εμφάνισή του ενώ η Βίκυ Καγιά έκανε και μία αναφορά στον γιο της, Κάρολο.

Ο Κωνσταντίνος φάνηκε να έχει εμπειρία και έτσι οι κριτές θέλησαν να μάθουν τα πάντα σχετικά με τα βήματα που έχει κάνει μέχρι τώρα στον χώρο.

Η Βίκυ Καγιά μάλιστα είπε πως της θυμίζει πολύ τον γιο της επειδή έχει κι αυτός μπουκλάκια. Δείτε ωστόσο τι αλλάζει στο GNTM 3.

TAGS