«Σούσουρο» στο διαδίκτυο με την τσάντα της Τατιάνας Στεφανίδου - Κοστίζει 3.500 ευρώ

Φοβερό κομμάτι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Σούσουρο» στο διαδίκτυο με την τσάντα της Τατιάνας Στεφανίδου - Κοστίζει 3.500 ευρώ

Κανονικό σούσουρο έχει επικρατήσει εδώ και μερικές ώρες στο διαδίκτυο, από τη στιγμή που η Τατιάνα Στεφανίδου αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο, στο οποίο κρατάει μία τσάντα που κοστίζει 3.500€.

Η παρουσιάστρια είναι γνωστή για το στιλ της και για τις σικάτες επιλογές που κάνει σε κάθε εμφάνισή της. Μάλιστα σχεδόν καθημερινά επιλέγει να ανεβάζει τα looks της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τις δημοσιεύσεις της να μαζεύουν χιλιάδες likes.

Αυτή είναι η τσάντα της Τατιάνας Στεφανίδου που προκάλεσε σούσουρο στο διαδίκτυο

Σε μία από αυτές τις αναρτήσεις λοιπόν, η Τατιάνα Στεφανίδου πόζαρε στον φακό με μία τσάντα γνωστού οίκου μόδας. Δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον της Τατιάνας Στεφανίδου.

"Πόλεμος" για μια φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου - Τι συνέβη;

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Τατιάνα Στεφανίδου ανέβασε μία φωτογραφία και δημιουργήθηκε κανονικός «πόλεμος» στα σχόλια με αφορμή τη λεζάντα που αποφάσισε να προσθέσει από κάτω.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι πολλές φορές επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή.

Σήμερα, θέλησε να δείξει το επιτυχημένο outfit που κατάφερε να συνδυάσει και έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της: «Η διάθεσή μου εξαρτάται από το πόσο ωραία είναι τα μαλλιά μου», προσθέτοντας δίπλα φατσούλες που γελάνε.

Τατιάνα Στεφανίδου instagram

Η συγκεκριμένη φωτογραφία ωστόσο σήκωσε θύελλα αντιδράσεων καθώς κάποιοι διαδικτυακοί της φίλοι θεώρησαν άτοπη την άποψή της. Άλλοι πάλι απάντησαν και εξήγησαν πως η παρουσιάστρια το κάνει με χιούμορ.

Βέβαια χαμός έγινε και με μία τσάντα που κρατούσε πρόσφατα. Δείτε εδώ πόσο κόστισε!

Τατιάνας Στεφανίδου τσακωμός ανάρτηση

Στον αέρα του Happy Day βγήκε η νέα είδηση για την Τατιάνα Στεφανίδου

Στον αέρα της εκπομπής Happy Day βγήκε η νέα είδηση για το τηλεοπτικό μέλλον της Τατιάνας Στεφανίδου. Τι συμβαίνει και δεν έχουμε εξελίξεις με την επιστροφή της;

Όπως γραφόταν, η παρουσιάστρια θα αναλάμβανε την πρωινή ζώνη του MEGA, 8 με 10 το πρωί, ωστόσο, η συνεργασία τους έχει «παγώσει».

Σύμφωνα λοιπόν με το Happy Day, η Τατιάνα Στεφανίδου, ήθελε ένα χρηματικό ποσό για την παραγωγή της εκπομπής, επιθυμώντας να έχει όλα τα απαραίτητα μέσα για να βγει το αποτέλεσμα που ήθελε στον αέρα. Όμως εκεί ήταν που.... κάτι δεν πήγε καλά.

Τατιάνα Στεφανίδου MEGA εκπομπή

Όπως ακούστηκε επίσης, η παρουσιάστρια φαίνεται να έχει δεχτεί και άλλη πρόταση, από κανάλι μικρότερης εμβέλειας που θα βγει στον αέρα.

«Την τελευταία φορά που τα είχαμε πει με την Τατιάνα Στεφανίδου είχα καταλάβει ότι δεν της αρέσουν οι συχνές αλλαγές. Μου είχε πει “το ότι εγώ έχω καταλήξει να κάνω μεταγραφή κάθε δεύτερο χρόνο σε άλλο κανάλι δεν μου ταιριάζει. Μου αρέσει να ριζώνω”. Οπότε θεωρώ ότι όπου πάει θα έχει τα εχέγγυα για να μείνει», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Χαρές για την οικογένεια του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου