Με κόκκινο στενό φόρεμα η Ελένη - Το look που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα

Χαμός από like!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Με κόκκινο στενό φόρεμα η Ελένη - Το look που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα

Η Ελένη Μενεγάκη τον τελευταίο καιρό μας δείχνει πολλές στιγμές από την καθημερινότητα της αφού πλέον έχει τον χρόνο να ασχολείται παραπάνω με τα social media. Η τελευταία ανάρτηση της μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με τον στενό κόκκινο φόρεμα που φορούσε.

Πάντα οι στυλιστικές απόψεις της παρουσιάστριας κάνουν χαμό καθώς ξέρει να ταιριάζει πολύ όμορφα ο,τι φοράει και το κάνει αμέσως τάση.

Έτσι και τώρα φόρεσε ένα κόκκινο στενό φόρεμα και ένα μαύρο τζάκετ που έκλεψε τις εντυπώσεις. Δείτε το φλοράλ φόρεμα της που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Λιλίκα Παντζοπούλου: Η πεθερά της Μενεγάκη στο Όναρ - Φωτογραφίες στη δημοσιότητα

Η πεθερά της Ελένης Μενεγάκη, Λιλίκα Παντζοπούλου, έχει μια συγκεκριμένη αγάπη για το Όναρ και φυσικά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με τις φωτογραφίες της συχνά πυκνά μας ταξιδεύει στο νησί.

Πριν από λίγες ημέρες τράβηξε και πόσταρε μια συγκλονιστική φωτογραφία από το Όναρ της Άνδρου και εννοείται πως πήρα εκατοντάδες likes, κι ένα από αυτό ήταν και της νύφης της.

Δείτε τις φωτογραφίες της Λιλίκας Παντζοπούλου από το Όναρ

Βέβαια, να τονίσουμε πως ενώ η νύφη κάνει like στην πεθερά, η πεθερά δεν έκανε ποτέ like σε αυτή την φωτογραφία της νύφης! Γιατί άραγε;

Λίγα λόγια για το ξενοδοχείο του Ματέο Παντζόπουλου και της Ελένης Μενεγάκη

Σε ήσυχη τοποθεσία, σε απόσταση 350μ. από τη βοτσαλωτή παραλία Άχλα, το Onar είναι ένα συγκρότημα από ανεξάρτητες μονάδες, χτισμένες με σεβασμό στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Προσφέρει ένα εστιατόριο με όμορφη πλακόστρωτη αυλή κάτω από τη σκιά πλατανιών.

Οι κλιματιζόμενες εξοχικές κατοικίες και βίλες είναι χτισμένες με τοπική πέτρα και ξύλο και διαθέτουν γήινα χρώματα και λιτή επίπλωση. Κάθε μονάδα περιλαμβάνει κουζίνα ή μικρή κουζίνα, καθιστικό με τζάκι και τηλεόραση επίπεδης οθόνης με DVD player. Στο μπάνιο παρέχονται προϊόντα περιποίησης Apivita.

Το Onar Restaurant σερβίρει παραδοσιακές συνταγές από την Άνδρο με εποχικά βιολογικά προϊόντα, φρέσκο ​​ψάρι και τοπικά γαλακτοκομικά προϊόντα, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε στο μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι.

Η γύρω περιοχή είναι ιδανική για υπαίθριες δραστηριότητες, όπως καταδύσεις και πεζοπορία, ενώ επίσης μπορούν να κανονιστούν συνεδρίες γιόγκα κατόπιν αιτήματος. Το λιμάνι του Γαυρίου απέχει 35χλμ. και η Χώρα της Άνδρου βρίσκεται 25χλμ. μακριά. Στις εγκαταστάσεις παρέχεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.