Η Φαίη Σκορδά περπάτησε στον ΑΝΤ1 με το πιο άνετο τζιν παντελόνι των BSB

Θα γίνει το αγαπημένο σας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Φαίη Σκορδά περπάτησε στον ΑΝΤ1 με το πιο άνετο τζιν παντελόνι των BSB

Στο πλατό του ΑΝΤ1, η Φαίη Σκορδά περπάτησε φορώντας το πιο άνετο παντελόνι που μπορείς να βρεις και εσύ στα BSB. Ταιριάζε με όλα, σε όλες και θα γίνει το αγαπημένο σου.

Πρόκειται για το grace τζιν, σε ανοιχτό χρώμα που είναι πεντάτσεπο και κλείνει μπροστά με φερμουάρ και κουμπί. Έχει στενή γραμμή και μπορεί να φορεθεί και με ότι παπούτσι θελήσεις.

Συγκεκριμένα η Φαίη Σκορδά, καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα μακρυμάνικο τοπ με ρυθμιζόμενες σούρες στο μπροστινό μέρος, λάστιχο στις μανσέτες και λαιμόκοψη σε σχήμα V και ένα τζιν παντελόνι.

Το look της ολοκλήρωσε με ένα κολιέ - σταυρός με χρωματιστές πέτρες και δαχτυλίδια στους ίδιους χρωματισμούς, XDX και ένα ζευγάρι μοβ ψηλοτάκουνα μποτάκια από κροκό δέρμα, Olympic Stores.

Το τζιν παντελόνι της μπορέις να το βρεις εδώ και κοστίζει 79,90€

Ξεπουλάει σαν τρελό το λευκό παντελόνι της Φαίης Σκορδά - Χαμός στα BSB

Σαν τρελό ξεπουλάει από τα BSB, ένα λευκό παντελόνι που επέλεξε να φορέσει η Φαίη Σκορδά σε μια από τις εκπομπές του Πρωινού. Κάνει "χαμό" και θα γίνει το αγαπημένο σου για τις επίσημες εμφανίσεις.

Η παρουσιάστρια επιλέγει συχνά να φορέσει κομμάτια από την συγκεκριμένη αλυσίδα ένδυσης υπόδησης, η οποία είναι η αγαπημένη της. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά επέλεξε να φορέσει ένα κοστούμι από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα μεσάτο κοντό σακάκι με τονισμένους ώμους -βάτες, διακοσμητικά κουμπιά στο μπροστινό μέρος, ένα ασορτί ψηλόμεσο παντελόνι σε κλασική γραμμή και ένα τοπ.

Το σύνολο της, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι λευκά ψηλοτάκουνα vinyl πέδιλα, Dukas με μεταλλικό τακούνι με το logos του σχεδιαστή. Βρε το παντελόνι εδώ. κοστίζει 84,90 €. Δες πόσο κοστίζει και το σακάκι της.