"Τρέλανε" με το καυτό μίνι της η Έλενα Παπαρίζου - Τα... έχασε μέχρι και ο Ρουβάς

Η απίστευτη εμφάνιση στο πλατό του The Voice

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Η Έλενα Παπαρίζου πραγματοποιεί στο πλατό του The Voice εντυπωσιακές εμφανίσεις. Όπως όταν φόρεσε ένα καυτό μίνι και "τρέλανε" μέχρι και τον Σάκη Ρουβά.

Ο τραγουδιστής, όσο και οι υπόλοιποι κριτές της έκαναν τα καλύτερα σχόλια, αφού τα πόδια της έδειχναν εντυπωσιακά, ενώ γενικά το φόρεμα της πήγαινε απίστευτα.

Συγκεκριμένα, επέλεξε να φορέσει ένα ροζ μίνι φόρεμα με μανίκια φουσκωτά, ενώ στο στήθος έδενε σαν πουκάμισο. Στο μακιγιάζ της έβαλε γήινες αποχρώσεις και ήταν μια κούκλα.

Εντυπωσιακή βέβαια, ήταν και στο χθεσινό επεισόδιο του The Voice, όπου επέλεξε ένα μίνι πάλι ασπρόμαυρο φόρεμα. Ενώ, να πούμε πως πάνω στην σκηνή είδε έναν γνωστό της και «πάγωσε».

Στα πιο αδύνατά της η Έλενα Παπαρίζου! Φωτογραφία - απόδειξη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έλενα Παπαρίζου ανέβασε μία εκπληκτική φωτογραφία, η οποία αποτελεί απόδειξη για το πόσα κιλά έχει χάσει. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, βρίσκεται στα πιο αδύνατά της και της πάει πολύ!

Η Έλενα Παπαρίζου είναι πολύ ενεργή χρήστης των social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή και από τις διακοπές της.

Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε, με τους διαδικτυακούς της φίλους να "κολλάνε" με το πόσο υπέροχο φαίνεται το σώμα της τραγουδίστριας.

Μιας και είπαμε βέβαια για την Έλενα Παπαρίζου, τα μάθατε ότι είναι συγγενής με τον Μεγάλο Αδερφό; Δείτε εδώ το πρόσωπό του.

Έλενα Παπαρίζου: Το νέο της τραγούδι που περνάει μηνύματα!

Η “number one” τραγουδίστρια της Ευρώπης Έλενα Παπαρίζου υποδέχεται το φθινόπωρο με το ολοκαίνουργιο τραγούδι της «Σε Ξένο Σώμα», μια δυναμική mid-tempo ερωτική μπαλάντα με έντονα ethnic στοιχεία σε μουσική των Arcade & Pade και στίχους των Arcade & Ρενέ.

Το single συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μιχελόπουλου, με ένα πολύ σπουδαίο και συγκινητικό μήνυμα αποδοχής του εαυτού μας.

Ένα νεαρό αγόρι βιώνει την αντίθεση των «πρέπει» της κοινωνίας με τα δικά του «θέλω» και εκφράζει την αλήθεια του μέσα από το σώμα του, ενώ η Έλενα Παπαρίζου δεν παύει να είναι ένας απλός καθημερινός άνθρωπος όταν «αποδομεί» την τελειότητα της εικόνας της με την οποία την έχουμε συνηθίσει.
Στο τέλος οι δύο χαρακτήρες αντικρίζουν στον καθρέφτη την δική τους αλήθεια. Σοκάρει η πρόσφατη εξομολόγηση της για το αλλεργικό σοκ!

Το «Σε Ξένο Σώμα» αναμένεται να συμπεριληφθεί στο επερχόμενο ολοκληρωμένο album της Έλενας με τίτλο «Αποχρώσεις», το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο από τη Minos EMI, a Universal Music Company.