Από τα Massimo Dutti και με λιγότερο από 50 ευρώ το παντελόνι της Έλενας Χριστοπούλου - Κάνει ποδάρες

Στο βρήκαμε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Από τα Massimo Dutti και με λιγότερο από 50 ευρώ το παντελόνι της Έλενας Χριστοπούλου - Κάνει ποδάρες

Ο φωτογραφικός φακός του YOU συνέλαβε την κριτή του «My Style Rocks» και μάνατζερ μοντέλων Έλενα Χριστοπούλου την ώρα που αναχωρούσε από το σπίτι της στο Κολωνάκι, όπου συζεί τα τελευταία τρία χρόνια με τον σύντροφό της Αποστόλη Κώτση, με προορισμό το μαγαζί ρούχων που διαθέτει στα Ιλίσια. Το παντελόνι της για όσες ρωτάτε το βρήκαμε στα Massimo Dutti με λιγότερο από 50 ευρώ!

Κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί πως το στυλ της είναι ιδιαίτερο ακόμη και στις προσωπικές της στιγμές. Σχεδόν ποτέ δεν εμφανίζεται απεριποίητη, σπάνια κυκλοφορεί εντελώς άβαφη, αλλά και σε αυτή την περίπτωση δεν είναι ποτέ ατημέλητη.

Από την Αρετή Σιδέρη για το περιοδικό You

Σε όλη τη διαδρομή μέχρι το αυτοκίνητό της μιλούσε διαρκώς στο τηλέφωνό της, καθόλου παράξενο αυτή την εποχή, αφού εκτός από το «My Style Rocks» ετοιμάζεται και για την παρουσίαση της εκπομπής «Makeover» στον ΣΚΑΪ, που έχει στόχο να αλλάξει ριζικά το στυλ και την εμφάνιση αντρών και γυναικών.

Τα επαγγελματικά τρεχάματα, ωστόσο, συμπληρώνουν και κάποιες δικαστικές τρικυμίες που αφορούν στη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Πάνο Καλλίτση. Τρία χρόνια μετά τον χωρισμό τους και έναν χρόνο μετά την έκδοση του διαζυγίου τους και την ανταλλαγή εκατέρωθεν αγωγών, εκκρεμεί η δικαστική διερεύνηση μήνυσης που κατέθεσε ο γνωστός κομμωτής για ψευδορκία εναντίον της, την οποία εκείνη αρνείται.

Φωτογραφίες από την εμφάνιση της Έλενας Χριστοπούλου και το παντελόνι της από τα Massimo Dutti

Έλενα Χριστοπούλου με Massimo Dutti παντελόνι

Κοτλέ παντελόνι chino slim fit

  • 49.95 €

Massimo Dutti λευκό παντελόνι

Βρείτε το εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ!