Νταϊάνα: Δείτε πως ντύθηκε το 1987 για να πάει σε παρέλαση! Την κοιτούσαν όλοι

Για πρώτη φορά στην δημοσιότητα η συγκεκριμένη φωτογραφία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νταϊάνα: Δείτε πως ντύθηκε το 1987 για να πάει σε παρέλαση! Την κοιτούσαν όλοι

Για πρώτη φορά, η Μαρί Σαντάλ, έβγαλε στο φως της δημοσιότητας μιας φωτογραφία από την παρέλαση του 1987 όπου μαγνήτισε με την εμφάνισή της η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Το συγκεκριμένο "κλικ" είναι από παρέλαση στο Βασιλικό Στρατιωτικό Κολέγιο, το Σάντχερστ. Σε αυτό το σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο η πριγκίπισσα Νταϊάνα φορά ένα εντυπωσιακό λευκό κοστούμι και στέκεται δίπλα στον νεαρό τότε γιο του τέως βασιλιά της Ελλάδας.

Είναι γνωστό ότι η βρετανική βασιλική οικογένεια και η οικογένεια του Κωνσταντίνου διατηρούν άψογες σχέσεις εδώ και πολλές δεκαετίες, άλλωστε εκείνος είναι και ο νονός του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

«Ο φίλος μου ο Αχιλλέας έστειλε αυτή τη φωτογραφία του Παύλου με τη Νταϊάνα. Είναι η πρώτη φορά που τη βλέπω. Ο Παύλος ως Stick Stickly στο Sandhurst στην παρέλαση του Sovereign. 1987», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρί Σαντάλ.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Νταϊάνα από την παρέλαση

Νταιάνα τι φόρεσε για να πάει σε παρέλαση

Διαβάστε εδώ την διατροφή που έκανε τότε η πριγκίπισσα Νταϊάνα για να διατηρεί λεπτά τα πόδια της!

Το μυθικό φόρεμα της Diana που βγήκε στο «σφυρί»

Από τη μέρα που η πριγκίπισσα Diana έφυγε από τη ζωή, σύσσωμο το Buckingham θέλησε να εκμεταλλευτεί την αγάπη του λαού στο πρόσωπό της και έτσι έβγαλε στο «σφυρί», πέρα από το νυφικό της, και ένα μυθικό φόρεμα που έβαλε.

Μία παραμυθένια τουαλέτα, την οποία η Πριγκίπισσα Diana θέλησε να φορέσει πριν χρόνια. Το συγκεκριμένο ρούχο, πουλήθηκε για 102.000 λίρες σε μία δημοπρασία που έγινε στις ΗΠΑ.

Το συγκεκριμένο κομμάτι, διακοσμημένο με λευκές και χρυσές λεπτομέρειες, πωλήθηκε στην δημοπρασία που οργάνωσε ο Kerry Taylor με τίτλο «Passion for Fashio», δηλαδή πάθος για τη μόδα, και η αρχική εκτίμηση για την τιμή του ήταν ανάμεσα στις 50.000 με 80.000, ενώ σας βρήκαμε και τη συνήθεια που έκοψε «μαχαίρι» η Diana για να κρατάει λαμπερό το δέρμα της.

Αυτό είναι το φόρεμα της Diana που βγήκε στο «σφυρί»

Το συγκεκριμένο φόρεμα, δημιουργήθηκε από τους άλλοτε συνεργάτες, David και Elizabeth Emanuel και αποτέλεσε κομμάτι μίας πολύ ξεχωριστής συλλογής που κυκλοφόρησε το 19868, με τίτλο «Diaghilev», ενώ βγήκε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα, στην επίδειξη μόδας που έκανε ο Βρετανικός Ερυθρός Σταυρός την ίδια χρονιά.

Πριγκίπισσα Diana φόρεμα

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η Diana είδε το φόρεμα στη συγκεκριμένη επίδειξη μόδας και το αγάπησε τόσο πολύ που πήρε το μοναδικό νούμερο που υπήρχε προκειμένου να το δοκιμάσει στο σπίτι και το φόρεσε σε μία δεξίωση που έγινε στο σπίτι του Γερμανού Πρέσβη στο Λονδίνο, στην όπερα για να παρακολουθήσει μία παράσταση των Μπολσόι και βέβαια στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του James Bond, «The Living Daylights», το 1987.

Συνολικά, η βασιλική οικογένεια έχει βγάλει 800.000 λίρες πουλώντας τα φορέματα της Diana, ενώ όσον αφορά το νυφικό της, αυτό κόπηκε σε κομμάτια και δημοπρατήθηκε ένα ένα από αυτά, τα οποία στη συνέχεια αγοράστηκαν από τον αγγλικό λαό που ήθελε να έχει έστω ένα κομμάτι της αδικοχαμένης λαίδης στο σπίτι του.

Diana δημοπρασία φορέματος