«Φεύγει» από τα ράφια των Zara σαν "μανιακή" η φούστα της Ζέτας Μακρυπούλια

Μοναδικό κομμάτι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Φεύγει» από τα ράφια των Zara σαν

Μία φούστα που φόρεσε σε ένα επεισόδιο του Ρουκ Ζουκ η Ζέτα Μακρυπούλια είναι από τη νέα συλλογή των καταστημάτων Zara και η αλήθεια είναι πως από τη στιγμή που την έβαλε η παρουσιάστρια έχει αρχίσει να «φεύγει» σαν "μανιακή" από τα ράφια.

Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι το οποίο η παρουσιάστρια κατάφερε να συνδυάσει σε ένα απόλυτο total black σύνολο.

Η φούστα αυτή είναι μίντι και όλη μαύρη και άρα σου δίνει τη δυνατότητα να τη φορέσεις με πολλά διαφορετικά ρούχα από τη συλλογή σου και να την προσαρμόσεις ανάλογα με το δικό σου προσωπικό στιλ.

Αυτή είναι η φούστα από τα Zara που φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια

Zara φούστα Ζέτα Μακρυπούλια

Το συγκεκριμένο κομμάτι βγαίνει μόνο σε αυτή την απόχρωση και κοστίζει 25,95€. Μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ, θα σου προτείναμε ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.

Στις νέες παραλαβές των Zara αυτή η φούστα της Ζέτας Μακρυπούλια - Κοντεύει να εξαντληθεί

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ζέτα Μακρυπούλια επιλέγει να ντυθεί στην εκπομπή της στον ΑΝΤ1, Ρουκ Ζουκ, με κομμάτια των Zara! Την συγκεκριμένη φούστα που φόρεσε εχθές προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις να την κάνεις κι εσύ δικιά σου γιατί όπως ενημερωθήκαμε είναι νέα παραλαβή και κοντεύει ήδη να εξαντληθεί.

Μπορείς να την φορέσεις από το πρωί έως και το βράδυ με μποτάκια, μπότες, γόβες και να δώσεις μια πιο girly πινελιά στις εμφανίσεις σου!

Αυτή είναι η Zara φούστα της Ζέτας Μακρυπούλια

MINI ΦΟΥΣΤΑ ΠΟΥΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • 39,95 EUR
  • ΒΑΝΙΛΙΑ - 2772/907
  • Ψηλόμεση μίνι φούστα. Λεπτομέρεια σούρες. Κάτω μέρος που καταλήγει σε βολάν. Κλείσιμο στο πίσω μέρος με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

Zara φούστα νέες παραλαβές Ζέτα Μακρυπούλια

Βέβαια, να σου υπενθυμίσουμε πως αυτή την περίοδο τα Zara έχουν 15ημερο εκπτώσεων και πρέπει να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το υπέροχο κομμάτι που κοστίζει μόνο 10 ευρώ και είναι για all day εμφανίσεις!