STAR: Χαμός πίσω από τις κάμερες του GNTM 3 με την Βίκυ Καγιά - Ντοκουμέντα

Η εμφάνιση που μοίρασε... εγκεφαλικά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
STAR: Χαμός πίσω από τις κάμερες του GNTM 3 με την Βίκυ Καγιά - Ντοκουμέντα

Χαμός επικράτησε για ακόμη μια φορά, πίσω από τις κάμερες του GNTM 3 που προβάλλεται στο STAR, όταν η Βίκυ Καγιά ξεκίνησε να ποζάρει στον φακό για μια φωτογραφία της στο Instagram.

Η παρουσιάστρια του ριάλιτι, πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις, τόσο στις αποχωρήσεις, όσο και όταν επισκέπτεται τους παίκτες για τις δοκιμασίες που πρέπει να βγάλουν εις πέρας για μια θέση στο παιχνίδι.

Πριν λίγες ημέρες λοιπόν, η Βίκυ Καγιά φορώντας ένα κατακόκκινο φόρεμα με ανοιχτή πλάτη, μοίρασε... εγκεφαλικά, καθώς ήταν μια κούκλα.

Μάλιστα, στα δυο κλικς που δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram συγκέντρωσε πάνω από 40 χιλιάδες likes. Βέβαια, χαμό δεν κάνει μόνο με τις φωτογραφίες και τις εμφανίσεις της, αλλά και με τα spoiler που δίνει, όπως όταν επιβεβαίωσε το ερωτευμένο ζευγάρι του GNTM 3.

GNTM 3: Θρίλερ με τον τελικό - Άσχημες εξελίξεις με το show της Βίκυς Καγιά

Τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό έχουν αρχίσει να τρομοκρατούν τα τηλεοπτικά κανάλια που ενδέχεται να δουν στον πάγο πολλά από τα προγράμματά τους! Ωστόσο, το GNTM 3 θα είναι από αυτά που θα πληγούν λιγότερο.

Τι θα συμβεί με τον τελικό του GNTM 3

«ΑΝΑΣΤΟΛΗ λειτουργίας σε πρόβες, τηλεοπτικά και κινηματογραφικά γυρίσματα» ανέφερε η πρώτη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από την κυβέρνηση δημιουργώντας πολλές απορίες.

Πολλά από τα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης θα επηρεαστούν και ιδιαίτερα η μυθοπλασία, όμως το GNTM 3 ευτυχώς είναι πολλά γυρίσματα μπροστά άρα έχει στην βιβλιοθήκη του να παίζει.

Το μόνο πρόβλημα είναι με τον τελικό. Αν τα μέτρα και η απαγόρευση πάρουν παράταση όπως λέγεται τα πράγματα θα αρχίσουν να ζορίζουν.