Η Ζέτα Μακρυπούλια πλήρωσε 138 ευρώ για να βγει στο Ρουκ Ζουκ με αυτή την μπλούζα - Δείτε την

Βρήκαμε την εταιρία της και θα πάθεις πλάκα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Ζέτα Μακρυπούλια πλήρωσε 138 ευρώ για να βγει στο Ρουκ Ζουκ με αυτή την μπλούζα - Δείτε την

Η Ζέτα Μακρυπούλια πραγματοποιεί στο Ρουκ Ζουκ εντυπωσιακές εμφανίσεις. Μάλιστα, όπως ψάξαμε και βρήκαμε, πλήρωσε πρόσφατα 138€ για μια πολύ εντυπωσιακή μπλούζα.

Η παρουσιάστρια λατρεύει την μόδα, ενώ επιλέγει κυρίως φωτεινά χρώματα για τις καθημερινές εμφανίσεις στο τηλεπαιχνίδι, μιας και της πάνε πολύ.

Πρόσφατα λοιπόν, επέλεξε να φορέσει μια πολύχρωμη μπλούζα τύπου πουκάμισο με μακριά μανίκια και μικρό γιακά. Εμείς, κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση μάθαμε πως είναι από την εταιρία cristinabeautifullife.com και κοστίζει 138€. Επίσης, και το σορτσάκι της είναι της ίδιας εταιρίας και η τιμή του κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα. Θα την βρεις εδώ.

Όσον αφορά ωστόσο το τηλεπαιχνίδι, η είδηση που έγινε γνωστή δεν είναι πολύ ευχάριστη.

Αυτή είναι η μπλούζα της Ζέτας Μακρυπούλια που κοστίζει 138 ευρώ

Ζέτα Μακρυπούλια Ρουκ Ζουκ μπλούζα 138 ευρώ

Στις νέες παραλαβές των Zara αυτή η φούστα της Ζέτας Μακρυπούλια - Κοντεύει να εξαντληθεί

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ζέτα Μακρυπούλια επιλέγει να ντυθεί στην εκπομπή της στον ΑΝΤ1, Ρουκ Ζουκ, με κομμάτια των Zara! Την συγκεκριμένη φούστα που φόρεσε εχθές προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις να την κάνεις κι εσύ δικιά σου γιατί όπως ενημερωθήκαμε είναι νέα παραλαβή και κοντεύει ήδη να εξαντληθεί.

Μπορείς να την φορέσεις από το πρωί έως και το βράδυ με μποτάκια, μπότες, γόβες και να δώσεις μια πιο girly πινελιά στις εμφανίσεις σου!

Αυτή είναι η Zara φούστα της Ζέτας Μακρυπούλια

MINI ΦΟΥΣΤΑ ΠΟΥΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • 39,95 EUR
  • ΒΑΝΙΛΙΑ - 2772/907
  • Ψηλόμεση μίνι φούστα. Λεπτομέρεια σούρες. Κάτω μέρος που καταλήγει σε βολάν. Κλείσιμο στο πίσω μέρος με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

Zara φούστα νέες παραλαβές Ζέτα Μακρυπούλια

Βέβαια, να σου υπενθυμίσουμε πως αυτή την περίοδο τα Zara έχουν 15ημερο εκπτώσεων και πρέπει να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το υπέροχο κομμάτι που κοστίζει μόνο 10 ευρώ και είναι για all day εμφανίσεις!