Με μπλέιζερ από τα Zara η Kate Middleton - Θα το βρεις σε εξευτελιστική τιμή

Το look που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με μπλέιζερ από τα Zara η Kate Middleton - Θα το βρεις σε εξευτελιστική τιμή

Η Kate Middleton κατάφερε να κάνει ακόμα μία μοναδική εμφάνιση που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα. Το κομμάτι στο look της που συζητήθηκε περισσότερο, ήταν το κόκκινο μπλέιζερ που επέλεξε να φορέσει, το οποίο μπορείς να βρεις στα Zara και μάλιστα με λιγότερα από 30€.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ αποτελεί μία από τις πιο σικάτες γυναίκες της βασιλικής οικογένειας και έτσι κάθε εμφάνισή της αποτελεί θέμα συζήτησης τόσο στη Μεγάλη Βρετανία όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη αφού τα looks της αποτελούν έμπνευση για κάθε δυναμική γυναίκα.

Η Kate Middleton, βρέθηκε σε μία έκθεση φωτογραφίας και για την συγκεκριμένη περίσταση επέλεξε να φορέσει ένα μεσάτο κόκκινο σακάκι. Συνδύασε το συγκεκριμένο κομμάτι με ένα κρεμ τοπ και ένα διακριτικό κόσμημα.

Μάλιστα, στο στιγμιότυπο που κυκλοφόρησε βλέπουμε πως η Δούκισσα του Κέιμπριτζ άνοιξε και τα μαλλιά της και ανανέωσε σημαντικά την εμφάνισή της. Ωστόσο τις τελευταίες μέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου μία είδηση για την οικογένειά της. Δείτε εδώ τι συμβαίνει.

Αυτό είναι το μπλέιζερ της Kate Middleton από τα Zara

Kate Middleton σακάκι Zara

Θα βρεις λοιπόν το αντίστοιχο εδώ, μόνο με 29,95€ και θα σου προτείναμε να βιαστείς αν θέλεις να το κάνεις δικο σου καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί, μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα ήθελε να έχει κάθε γυναίκα στη συλλογή της.

Με φόρεμα από τα Zara η Kate Middleton - Κοστίζει κάτω από 10 ευρώ

Μπορεί να είναι Δούκισσα, μπορεί να μένει σε παλάτι, η αλήθεια είναι ωστόσο ότι η Kate Middleton, αποφάσισε να βγει με φόρεμα από τα Zara, το οποίο μάλιστα κοστίζει κάτω από 10 ευρώ και κοντεύει να ξεπουλήσει από τη στιγμή που το φόρεσε σε μία τηλεδιάσκεψη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη Δούκισσα να εμφανίζεται με ένα φθηνό ρούχο, ενώ τα Zara και τα H&M αποτελούν δύο από τις πιο αγαπημένες επιλογές της μέλλουσας βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας.

Η 38χρονη μητέρα τριών παιδιών, που είναι δεινή φωτογράφος, εμφανίστηκε στη βιντεοκλήση μέσω Zoom, πολύ κομψή και στιλάτη.

Το midi φόρεμα είναι πράσινο χακί, με floral print, V neck και λεπτομέρεια από δαντέλα στο μπούστο και τα μανίκια. Στο τελείωμα έχει βολάν και σκίσιμο.

Το φόρεμα της Kate Middleton βρίσκεται σε έκπτωση και μπορείτε να το κάνετε δικό σας δίνοντας 20 ευρώ κάτω από την αρχική του τιμή. Κοστίζει 9,99€ και θα το βρείτε εδώ, προσοχή ωστόσο γιατί μένουν μόνο λίγα κομμάτια.

Πολύ φθηνό ήταν και το φλοράλ φόρεμα που επέλεξε να φορέσει. Δείτε το εδώ και θα σας πάρει το μυαλό!