Άσχημα τα νέα για την οικογένεια της Kate Middleton - Η μητέρα της ανακοίνωσε ότι...

Η ανάρτηση στο instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσχημα τα νέα για την οικογένεια της Kate Middleton - Η μητέρα της ανακοίνωσε ότι...

Όλοι θα περάσουμε διαφορετικά Χριστούγεννα φέτος λόγω κορωνοϊού. Το ίδιο θα συμβεί και στην οικογένεια της Kate Middleton όπως αποκάλυψε η ίδια η μητέρα της.

Μπορεί να μην διατηρεί τον δικό της λογαριασμό στο Instagram, όμως η μητέρα της Kate Middleton, Carole, έχει βρει τον τρόπο να κάνει δημόσιες τοποθετήσεις μέσα από αυτή την πλατφόρμα. Σπάνια μεν, αλλά το κάνει.

Έτσι συνέβη και φέτος. Με αφορμή τα Χριστούγεννα από τα οποία βρισκόμαστε μια ανάσα, η Carole έκανε μια προσωπική ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό Party Pieces, την επιχείρηση διοργάνωσης εκδηλώσεων που ανήκει στην οικογένεια Middleton και στην οποία έχουν εργαστεί τόσο η Kate, όσο και η αδερφή της Pippa.

Μέσα από αυτή την ανάρτηση αποκάλυψε πως φέτος δεν θα υποδεχτεί στο σπίτι της τα τρία εγγόνια της, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, τον πρίγκιπα Τζόρτζ, τον πρίγκιπα Λούις, καθώς και τον Άρθουρ Μάθιους, τον γιο της κόρης της Pipa, εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού που έχει αλλάξει τα δεδομένα για όλη την ανθρωπότητα.

«Ίσως δεν καταφέρουμε φέτος να είμαστε μαζί, αλλά μετά από μία χρονιά όπως είναι το 2020, πρέπει να θυμηθούμε τι είναι σημαντικό για τα φετινά Χριστούγεννα. Για εμένα αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι η οικογένειά μου να αισθανθεί ότι είναι ενωμένη. Φυσικά και θα αφήσω τα εγγόνια μου να με βοηθήσουν να διακοσμήσω το δέντρο μου. Φέτος, ίσως τους ζητήσω να με βοηθήσουν μέσω βίντεοκλήση και να τους ρωτήσω ποια διακόσμηση και στολίδια προτιμούν», έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά της η 65χρονη Carole.

Kate Middleton μητέρα

Να σημειωθεί πως ο αδερφός της βρίσκεται διακοπές με την σύντροφό του σε μαγευτικό προορισμό! Δείτε εδώ φωτογραφίες

Σούσουρο με την συγκεκριμένη φωτογραφία της Kate Middleton - Έξαλλη η Βασίλισσα Ελισάβετ

Φήμες αναφέρουν πως στο παλάτι επικρατεί σούσουρο μετά από την τελευταία εμφάνιση της Kate Middleton! Η Βασίλισσα Ελισάβετ έγινε έξαλλη μαζί της γιατί... τόλμησε να την αντιγράψει φορώντας - εννοείται - το σήμα κατατεθέν της που δεν είναι άλλο από τα σκουλαρίκια που θα δείτε παρακάτω.

Η Kate Middleton, δούκισσα του Cambridge παρευρέθηκε στη λειτουργία για το Remembrance Day στο Λονδίνο, στις 8 Νοεμβρίου, όπου οι Βρεττανοί τιμούν κάθε χρόνο τους πολεμιστές που έχασαν τη ζωή τους στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η ίδια επέλεξε να εμφανιστεί με ένα παλτό σε navy απόχρωση του οίκου Alexander McQueen, του οποίου οι επιβλητικοί ώμοι που ήταν διακοσμημένοι με κρόσσια έκαναν την εμφάνισή της Kate άκρως εντυπωσιακή. Το συνδύασε με ένα καπέλο Philip Treacy και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με διαμάντια και μαργαριτάρια, τα οποία ανήκουν...ή μάλλον ανήκαν στη βασίλισσα Ελισάβετ Β.

Το signature κόσμημα της βασίλισσας είναι χωρίς αμφιβολία τα μικρά, διακριτικά σκουλαρίκια που επιλέγει να φορέσει με τα περισσότερα σύνολά της.

Δείτε εδώ κι ένα τσαντάκι της Kate που συζητήθηκε αρκετά! Έδωσε για να το πάρει 1,760 ευρώ!

Βασίλισσα Ελισάβετ

Την έχουμε δει πολλές φορές να φοράει τέτοιου είδους σκουλαρίκια... ωστόσο, έχει πολύ καιρό να φωτογραφηθεί με το συγκεκριμένο ζευγάρι που φορούσε η Κate πριν από λίγες μέρες, πιο συγκεκριμένα... τα φόρεσε σε έναν βασιλικό περίπατο το 1977.

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η δούκισσα του Cambridge φόρεσε κοσμήματα της βασίλισσας, εφόσον το 2019 φωτογραφήθηκε για ακόμα μια φορά, φορώντας τα ίδια μαργαριταρένια σκουλαρίκια στις 9 Νοεμβρίου, στο Royal British Legion Festival of Remembrance στο Royal Albert Hall.