Ο αδερφός της Kate Middleton κάνει διακοπές με τη γυναίκα του και "τρελαίνει" το διαδίκτυο

Οι φωτογραφίες στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο αδερφός της Kate Middleton κάνει διακοπές με τη γυναίκα του και

Τι και αν η Αγγλία είναι από τις χώρες που βρίσκονται σε συναγερμό λόγω του κορωνοϊού, με την Kate Middleton όπως και τον κόσμο να είναι σε καραντίνα, ο αδερφός της όμως απολαμβάνει τις διακοπές του στην Σκωτία με τη γυναίκα του και έχει "τρελάνει" το διαδίκτυο.

Ο μικρότερος αδερφός της δούκισσας του Κέμπριτζ και η αρραβωνιαστικιά του, απόλαυσαν μια βόλτα κάνοντας paddleboarding μαζί με τα σκυλιά τους.

αδερφός Kate Middleton

Σε αναρτήσεις του στο Instagram, μοιράστηκε μια επιλογή από γραφικές εικόνες καθώς παρότρυνε τους 194.000 followers του να αφιερώσουν χρόνο για δραστηριότητες που απολαμβάνουν. Χαμός στο διαδίκτυο με το total black look της Kate Middleton.

αράλληλα, σε ένα βίντεο που δείχνει την αγαπημένη του, με ολόσωμη στολή κολύμβησης, να κάνει paddleboarding, έγραψε: «Είχα ένα μυρμήγκιασμα αλλά όχι από το κρύο αλλά από την ομορφιά. Ναι, αυτή είναι η Σκωτία τον Νοέμβριο! Είναι τρελό το πόσο ειρηνικός μπορεί να είναι ο πλανήτης αλλά ταυτόχρονα και πόσο τρελός μπορεί να είναι - βεβαιωθείτε ότι θα βγείτε έξω (και θα πάρετε μαζί σας και τα σκυλιά σας). Βγείτε, ανοίξτε ένα παράθυρο, περπατήστε, αναπνεύστε, διαλογιστείτε, ή φτιάξτε μια κούπα τσάι».

Kate Middleton αδερφός

Συγγενής της Kate Middleton ξεσπά κατά της Meghan Markle - «Είναι μαριονέτα»

Η κόντρα ανάμεσα στην Meghan Markle και την Kate Middleton φαίνεται πως συνεχίζεται. Σε δηλώσεις που έκανε πριν από λίγο καιρό ένας συγγενής της τελευταίας, δε δίστασε να ξεσπάσει κατά της άλλοτε Δούκισσας του Σάσεξ, αποκαλώντας την μαριονέτα.

Από την πρώτη κιόλας μέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Χάρι, έχουν ακουστεί πολλά για την Kate Middleton και για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόταν στην νέα δούκισσα.

Η Kate Middleton από τη μεριά της έδειξε τη δυσαρέσκειά της ενώ φαίνεται πως η οικογένειά της εξακολουθεί να είναι ενοχλημένη με το ζευγάρι.

«Κλείστε επιτέλους το στόμα σας. Τώρα, παρακαλώ, είμαστε λίγο απασχολημένοι να σώσουμε ζωές και μια οικονομία». Ο Goldsmith, ο 55χρονος αδελφός της μαμάς της Kate, Carole Middleton, ακονίζει το μαχαίρι του αφού οι Sussexes ζήτησαν τον τερματισμό του διαρθρωτικού ρατσισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Zoom από τα ανακτορικά νέα τους εδάφη στη Santa Barbara της Καλιφόρνια.

Ο Goldsmith υποστηρίζει τα λόγια του, ισχυριζόμενος ότι το ζευγάρι δεν «δίνει δεκάρα» για τη βασιλική οικογένεια αλλιώς δεν θα παραιτούνταν των αξιωμάτων τους από το Ηνωμένο Βασίλειο για τις ΗΠΑ μετά το χάος του Megxit.